Γλίτωσε την... καμπάνα ο Χάμιλτον
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Λιούις Χάμιλτον γλίτωσε την... καμπάνα από τη Mercedes για την τακτική που ακολούθησε στον αγώνα του Άμπου Ντάμπι.
«Γιατί δεν πας πιο γρήγορα;», ήταν μία από τις ατάκες που ειπώθηκαν από τη Mercedes προς τον Λιούις Χάμιλτον κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Άμπου Ντάμπι. Ο Βρετανός προσπαθούσε να κλέψει τον τίτλο από τον Νίκο Ρόσμπεργκ και θεώρησε ιδανικό να έχει από κοντά τον τρίτο και τον τέταρτο, γι' αυτό και έκοψε ρυθμό και δεν απομακρυνόταν.
Ωστόσο, το... κόλπο μεν δεν έπιασε και δε λίγο έλειψε να του φέρει βαριά... καμπάνα, που θα μπορούσε να ήταν ακόμα και διακοπή συμβολαίου. Όμως, τη γλίτωσε, αφού τα «ασημί βέλη» αποφάσισαν να μην τον τιμωρήσουν. «Δεν υπάρχει ανάγκη να πούμε κάτι στον Λιούις. Δεν έχουμε πρόβλημα για το πώς έτρεξε στο Άμπου Ντάμπι», δήλωσε ο Νίκι Λάουντα.
Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!