Νικήτης ο Βαλεντίνο Ρόσι στο Monza Rally Show 2016 (vid)

Γιώργος Βαρίνος
Νικήτης ο Βαλεντίνο Ρόσι στο Monza Rally Show 2016 (vid)
Ο «γιατρός» μυαλωμένα και με σύστημα, κατόρθωσε να πάρει την Πέμπτη του νίκη στο Monza Rally Show φτάνοντας έτσι με πέντε νίκες στο συγκεκριμένο θεσμό τον πολυνίκη μέχρι τώρα Ρινάλντο Καπέλο

Είναι γνωστή η εμπλοκή του Βαλεντίνο Ρόσι με τον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς χρονικά του επιτρέπει να συμμετέχει εφόσον έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα Moto GP. Ο Βαλεντίνο Ρόσι συμμετέχει 13 χρόνια στο θεσμό και με την νίκη του αυτή που είναι η πέμπτη κατά σειρά, ισοφαρίζει τον ρέκορντμαν σε νίκες, Ρινάλντο Καπέλο και αφήνει πίσω τον Ντάνι Σορντό που έχει μόνο δύο.

Ο Ρόσι με τον συνοδηγό του Κάρλο Κασίνα, πήρε την πρωτοπορία από τη δεύτερη κιόλας ειδική διαδρομή του αγώνα, όταν o Ντάνι Σορντό χτύπησε μια κορίνα και πήρε ποινή. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο ιταλός θρύλος έλεγξε με το ρυθμό του, τον αγώνα και κατάφερε να τερματίσει μπροστά από τον έμπειρο στο WRC Σορντό, με διαφορά 18.4 δευτερολέπτων. Τρίτος τερμάτισε ο άσσος τον αγώνων GT Μάρκο Μπονανόμι. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Αλεσάντρο Μπόσκα, ενώ πέμπτοι τερμάτισαν οι αδερφοί Μπρίβιο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!