Τσακίστηκε live στο facebook (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Τσακίστηκε live στο facebook (video)
Κάνοντας σφήνες με ταχύτητες έως 186 χιλιόμετρα και ανεβάζοντας ταυτόχρονα τα κατορθώματά του ζωντανά μέσω κινητού στο fb, φυσικά κατέληξε στο νοσοκομείο.

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο βρέθηκε ένας 20χρονος οδηγός στις ΗΠΑ, ο οποίος τράκαρε σε απορριματοφόρο φορτηγό την ίδια στιγμή που βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση στο Facebook.

Το βίντεο
του Ονάσιο Όλιο Ρόχας αποτελεί πειστήριο μιας εξαιρετικά επικίνδυνης οδήγησης. Σφήνες ανάμεσα στην κυκλοφορία με ταχύτητα έως 186 χλμ./ώρα, την ίδια στιγμή που παίζεις με το κινητό τηλέφωνο και ακούς μουσική στη διαπασών, αποτελούν το εισιτήριο για το πλησιέστερο νοσοκομείο. Στο οποίο, φυσικά και βρέθηκε ο Ρόχας.

Στο φιλμάκι που ανάρτησε στο fb φαίνεται να χάνει τον έλεγχο του οχήματός του μετά από μια απότομη σφήνα με πολλά χιλιόμετρα, σημείο στο οποίο κόβεται η εικόνα και παραλίγο η ζωή του.

Η αστυνομία του Ρόντ Άιλαντ στην περιοχή της οποίας έγινε το ατύχημα, δήλωσε ότι ο Ρόχας θα προσαχθεί με κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση όταν αναρρώσει. Επίσης, πως ο ίδιος οδηγός έχει πολλαπλές κλήσεις στο παρελθόν για παραβιάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και κυρίως χρήση κινητού κατά την οδήγηση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!