Το πιο παράταιρο αυτοκίνητο ράλι (video)

Γιώργος Βαρίνος
Το πιο παράταιρο αυτοκίνητο ράλι (video)
Ακόμα και αν η BMW 650i ήταν το τελευταίο αυτοκίνητο στον πλανήτη, δύσκολα θα το επέλεγες για να συμμετέχεις σε χωμάτινο αγώνα.

Ως κλασικό κουπέ μεγάλου τουρισμού, η BMW 650i έχει οτιδήποτε δεν θα χρειαζόταν ποτέ ένα αγωνιστικό για ειδικές διαδρομές στο χώμα. Όπως τεράστιο βάρος στα 1.650 κιλά, πολύ χαμηλή απόσταση από το έδαφος, υπερβολικές διαστάσεις με μήκος 4,82 και πλάτος 1.9 μέτρα και φυσικά έναν αντίστοιχου μεγέθους κινητήρα V8 4,8 λίτρων.

Ωστόσο ο αυστριακός οδηγός αγώνων και οργανωτής εκδηλώσεων που έχουν σχέση με το αυτοκίνητο Άντι Ανιέ, αποφάσισε να συμμετέχει στο ράλι της Σάντα Ντομένικα στην Κροατία, με αυτό ακριβώς το αυτοκίνητο: την BMW 650i.

Φυσικά ο Αυστριακός έχει κάνει σημαντικές μετατροπές στο τεράστιο πολυτελές κουπέ, ώστε να μπορεί να καλύπτει τα κριτήρια ασφάλειας και να παίρνει αγωνιστική άδεια. Και άσχετα από το γεγονός ότι έχει ένα αυτοκίνητο εντελώς ανάρμοστο, φαίνεται να το διασκεδάζει. Άλλωστε οι 362 ίπποι του κινητήρα και η πίσω κίνηση, μπορούν να εξασφαλίσουν το απαραίτητο δράμα στην οδήγηση. Για διάκριση όμως ούτε λόγος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!