Γυαλιά – καρφιά, μετά το ατύχημα (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Γυαλιά – καρφιά, μετά το ατύχημα (video)
Ότι δεν κατάφερε μια μικρή επαφή που είχαν δύο φορτηγά στην Αγγλία, το έκαναν στη συνέχεια οι οδηγοί τους, καθώς όχι μόνο τσακώθηκαν αλλά και… τράκαραν.

Το τρομακτικό αυτό συμβάν που θα δείτε στο video, αποτυπώνει ξεκάθαρα το τραγικό αποτέλεσμα της οργής και του θυμού όταν ξεφεύγουν από τον έλεγχο.

Μια μικρή επαφή που δεν είχε σχεδόν κανένα ζημιογόνο αποτέλεσμα στον αυτοκινητόδρομο M62 του Μάντσεστερ στην Αγγλία, κατέληξε να αφήσει πίσω του ένα κατεστραμμένο φορτηγό και δύο ελαφρά τραυματίες.

Η καταγραφή των σκηνών έγινε από κάμερες παρακολούθησης της κυκλοφορίας και δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία, ώστε να εντοπιστεί ο οδηγός του πρώτου οχήματος που προκάλεσε τις ζημιές.

Συγκεκριμένα, μετά το ατύχημα και στην προσπάθεια των δύο επιβαινόντων του μεγάλου φορτηγού να ανταλλάξουν στοιχεία με αυτόν του μικρότερου, ο δεύτερος εξαγριώθηκε άγνωστο γιατί.

Αρχικά επιτέθηκε στον οδηγό του μεγάλου φορτηγού και τον χτύπησε. Στη συνέχεια, όταν αυτός κλείστηκε μαζί με τον συνάδελφό του εντός της καμπίνας, πήρε φόρα με την όπισθεν και εμβόλισε δύο φορές το όχημά τους, καταστρέφοντας το εμπρός μέρους του.

Ούτε και αυτό όμως ήταν αρκετό για τον εκτός εαυτού φορτηγατζή. Στη συνέχεια, αφού δεν μπορούσε να βγάλει εκτός καμπίνας τα υποκείμενα της οργής του, με ένα φτυάρι έσπασε το παράθυρο του οδηγού. Υπό την απειλή της κλήσης στην αστυνομία, τελικά αποφάσισε να φύγει από το σημείο. Πλέον αναζητείται και το βέβαιο είναι, καθώς υπάρχει άφθονο οπτικό υλικό, ότι θα πληρώσει πολύ ακριβά τις εκρήξεις του θυμού του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!