Η Audi Ουγγαρίας γιορτάζει (pics)

Νίκος Τσιώκος
Η Audi Ουγγαρίας γιορτάζει (pics)
Την παραγωγή 1 εκατομμυρίου οχημάτων και 30 εκατομμυρίων κινητήρων στην Ουγγαρία γιορτάζει η Audi.

Από το 1998 δραστηριοποιείται επί ουγγρικού εδάφους η Audi και 18 χρόνια μετά γιορτάζει την παραγωγή 1 εκατομμυρίου οχημάτων και 30 εκατομμυρίων κινητήρων. Το μοντέλο ορόσημο είναι το ΤΤ, το οποίο είναι της τελευταίας γενιάς και... φοράει τον 30ό εκατομμυριοστό κινητήρα που έχει παραχθεί στο εργοστάσιο της γερμανικής μάρκας στην Γκιόρ.

«30 εκατομμύρια κινητήρες και 1 εκατομμύριο οχήματα είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην 23χρονη ιστορία της Audi Hungaria. Είμαι υπερήφανος που μπορώ να το γιορτάσω αυτό μαζί με τους τωρινούς 11400 εργαζόμενους. Θα συνεχίσουμε να βασιζόμαστε στην αφοσίωση και την εξαιρετική απόδοση της ομάδας μας στο μέλλον.

Παράγουν τους κινητήρες μας και τα αυτοκίνητά μας σε πρώτη ποιότητα και αποτέλεσμα είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας σε όλον τον κόσμο», δήλωσε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Audi στην Ουγγαρία, Πέτερ Κόσλερ. Τέλος, να σημειώσουμε ότι το εργοστάσιο της Γκιόρ είναι... υπεύθυνο και για την παραγωγή των TT RS Roadster, A3 Sedan και A3 Cabriolet, ενώ αναμένεται να προστεθεί και το Q3.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!