Στη Seat ήρθαν τα Χριστούγεννα

Στη Seat ήρθαν τα Χριστούγεννα

Στη Seat ήρθαν τα Χριστούγεννα

Εποχή για Seat, καθώς η μάρκα γιορτάζει την άφιξη του νέου Ateca και προσφέρει μοναδικές προσφορές σε όλη τη γκάμα των μοντέλων της. 

Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα οι εκθέσεις SEAT, υποδέχονται το νέο  Ateca, το πρώτο SUV στην ιστορία της μάρκας. Ταυτόχρονα, προσφέρουν μοναδικές προσφορές για όλη την γκάμα των μοντέλων, με όφελος τόσο στην τιμή, όσο και σε πρόσθετες παροχές.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο Ateca βρίσκεται στις εκθέσεις SEAT στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και περιμένει τους υποψήφιους αγοραστές να το γνωρίσουν από κοντά και να το δοκιμάσουν σε ένα συναρπαστικό test drive.

To νέο Ateca έχει αποσπάσει ιδιαίτερα θετικά σχόλια από το σύνολο του ειδικού Τύπου που το έχει ήδη δοκιμάσει, ενώ είναι υποψήφιο για δύο ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις το προσεχές διάστημα αφού συγκαταλέγεται:

Α. Στην τελική 10αδα των υποψηφίων μοντέλων για τον τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα 2017», με την ανάδειξη του νικητή να προκύπτει στις 8/12

Β. Στην τελική 5αδα του Πανευρωπαϊκού διαγωνισμού Autobest 2017, με τον νικητή να ανακηρύσσεται στις 15/12  

Παράλληλα, η Τεχνοκάρ ανακοινώνει τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές της που αφορούν σε όλη την γκάμα των μοντέλων της και προσφέρουν σημαντικό όφελος σε όσους επιλέξουν να αγοράσουν ένα SEAT τον μήνα Δεκέμβριο.

Πιο συγκεκριμένα για νέες παραγγελίες λιανικής η SEAT προσφέρει:      

1.            ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ 2+2 ΧΡΟΝΙΑ. Η παροχή αφορά στην επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης του αυτοκινήτου για 2 επιπλέον χρόνια (ή 80.000 χλμ. συνολικά), με πλήρη κάλυψη και με ακριβώς τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις όπως και η βασική εργοστασιακή εγγύηση των πρώτων 2 ετών.

2.            ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2016. Για όλους τους πελάτες η SEAT προσφέρει δωρεάν τα τέλη κυκλοφορίας του 2016, με την προϋπόθεση το αυτοκίνητο να ταξινομηθεί μέσα στον Δεκέμβριο.

3.            ΕΞΤΡΑ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ. Για τα περισσότερα μοντέλα της γκάμας προσφέρονται επιπλέον εκπτώσεις που φτάνουν έως και 1.000€ ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση.

4.            ΙΒΙΖΑ PLATINUM CREDIT. Ειδικά για το ΙΒΙΖΑ και σύμφωνα με τους όρους, προϋποθέσεις και περιορισμούς του προγράμματος, σε συνεργασία με την SEAT Financial Services, μέλος της Volkwagen Bank GmbH, προσφέρεται επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει ονομαστικό επιτόκιο 5.9%, ελάχιστη προκαταβολή 30% , διάρκεια έως 60 μήνες και μέγιστο κεφάλαιο πίστωσης έως 10.000€

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παραπάνω προσφορές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο επίσημο δίκτυο SEAT σε όλη την Ελλάδα.   

Best of internet