15 οικογενειακά μοντέλα σε ειδικές τιμές

Νίκος Τσιώκος
15 οικογενειακά μοντέλα σε ειδικές τιμές
Η Ι. Γρατσίας ΑΕΒΕ προσφέρει το πρόγραμμα Family Week με 15 οικογενειακά μοντέλα Audi και Volkswagen σε ειδικές τιμές και μοναδικά προνόμια.

Ένα νέο πρόγραμμα παρουσιάζει η Ι. Γρατσίας ΑΕΒΕ, το Family Week, το οποίο θα ισχύσει από 5 έως 10 Δεκεμβρίου. Αυτό προσφέρει 15 οικογενειακά μοντέλα σε ειδικές τιμές και μοναδικά προνόμια, ενώ είναι και δωρεάν τα τέλη κυκλοφορίας, το πρώτο σέρβις και δέκα επιπλέον ασφαλιστικές καλύψεις για 6 μήνες.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Γρατσίας ΑΕΒΕ

15 οικογενειακά μοντέλα Audi & Volkswagen σε ειδικές τιμές & μοναδικά προνόμια

H Ι. Γρατσίας ΑΕΒΕ, εξουσιοδοτημένος Έμπορος / Συνεργάτης Service Kosmocar ΑΕ παρουσιάζει για πρώτη φορά τη Family Week by Gratsias, από τη Δευτέρα 5 έως το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016.

Μια εορταστική εβδομάδα στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε, να οδηγήσετε και να αποκτήσετε σε ειδικές τιμές με μοναδικά δώρα και προνόμια το νέο σας οικογενειακό αυτοκίνητο Audi ή Volkswagen.

Αναλυτικότερα, στις εκθέσεις της Ι. Γρατσίας ΑΕΒΕ οι οποίες βρίσκονται στη Λ. Μεσογείων 496-498 Αγ. Παρασκευή μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω 15 οικογενειακά μοντέλα και να επιλέξετε το δικό σας ανάλογα μα τις ανάγκες σας:

Audi A3 SportBack, Audi A4 Avant, Audi A4 All Road, το νέο Audi Q2,Audi Q3, Audi Q5, Audi Q7 Volkswagen Golf Sportsvan, Volkswagen Golf alltrack, Volkswagen Passat alltrack, Volkswagen Polo, Volkswagen Touran, Volkswagen allstar, Volkswagen Tiguan, Volkswagen Touareg

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της Family Week by Gratsias εκτός από τις ειδικές τιμές και τα πιο ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, για όλα τα παραπάνω αυτοκίνητα σας κάνουμε δώρο:

τα τέλη κυκλοφορίας
το πρώτο service

10 επιπλέον ασφαλιστικές καλύψεις για 6 μήνες

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 210 6071000 ή στο www.gratsias.gr και πολλά ακόμα, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!