Έχει απωθημένο τη Ferrari ο Μπάτον

Νίκος Τσιώκος
Έχει απωθημένο τη Ferrari ο Μπάτον
Ο Τζένσον Μπάτον αποκάλυψε ότι θα ήθελε να τρέξει και για τη Ferrari κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη Formula1.

Πλέον, μπορεί να μιλήσει ελεύθερα, αφού ο Τζένσον Μπάτον δε θα βρίσκεται στο γκριντ της Formula1 για το 2017. Έτσι, ο Βρετανός αποκάλυψε, σε συνέντευξή του στον Έντι Τζόρνταν στην ιστοσελίδα του Top Gear, ότι θα ήθελε κατά τη διάρκεια της καριέρας του να τρέξει και για τη Ferrari. Μάλιστα, τόνισε πως υπήρξε η ευκαιρία, αλλά προτίμησε τη McLaren.

«Αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες, ναι φυσικά θα ήθελα να οδηγήσω για τη Ferrari. Υπήρχαν τρεις ομάδες, για τις οποίες ήθελα να τρέξω στην F1 και ήταν οι Williams, Ferrari και McLaren και έχω οδηγήσει για δύο εξ' αυτών. Υπήρξε μία ευκαιρία σε κάποιο σημείο, αλλά σκέφτηκε ότι ήταν καλύτερα στη McLaren», δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε ποιους θεωρεί ότι θα πετύχουν στο μέλλον από τη νέα γενιά. «Ο Ρίκι Μπόμπι-Ντάνιελ Ρικιάρντο (έτσι λέει τον Αυστραλό). Ο Μαξ (Φερστάπεν) είναι εκπληκτικό ταλέντο και είμαι σίγουρος ότι θα παλέψει για το πρωτάθλημα μία μέρα, αλλά λατρεύω τον τρόπο που ο Ρικιάρντο ανέβασε το παιχνίδι του φέτος. Είναι ο πιο παλιός και ο πιο έμπειρος, όμως δεν έχει σπάσει υπό πίεση και πραγματικά μου αρέσει αυτό σ' εκείνον. Επίσης, είναι καλός άνθρωπος».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!