Πάρτι κάνει η Benltey με τη Bentayga

Πάρτι κάνει η Benltey με τη Bentayga

Πάρτι κάνει η Benltey με τη Bentayga

Κοστίζει περισσότερα από 250.000€ και όμως από τον Ιανουάριο του 2016 έως σήμερα έχουν παραχθεί πάνω από 5.500 αυτοκίνητα.

Με τελική ταχύτητα που ξεπερνά τα 300 χλμ./ώρα, 600 ίππους από τον W12 κινητήρα των 6.000 κ.εκ. και εξοπλισμό που κάνει το σαλόνι του σπιτιού σας να μοιάζει με το κρεβάτι του φακίρη, μάλλον δεν είναι δύσκολο για την Bentley Bentayga να εντυπωσιάσει.

Έτσι είναι μάλλον φυσιολογικό που μέσα στο 2016, στον πρώτο μόλις χρόνο της παρουσίας της στην αγορά,  απέσπασε 12 παγκόσμια βραβεία για τη σχεδίαση, τις επιδόσεις της και το συνδυασμό τους.

Αυτό όμως που κάνει την Bentley να γιορτάζει, είναι ότι μαζί με αυτό των ειδικών, η Bentayga κεντρίζει και το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων οδηγών. Γεγονός που έχει οδηγήσει την εταιρεία στην απόφαση της αύξησης της παραγωγής της για την κάλυψη της πολύ αυξημένης ζήτησης. Μέχρι σήμερα, έχουν κατασκευαστεί 5.500 αντίτυπα, γεγονός εντυπωσιακό για μοντέλο αυτού του κόστους.

Σχολιάζοντας την αυξημένη ζήτηση για την Bentayga, ο Βόλφγκανγ Ντουρχάιμερ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Bentley, σχολίασε:  «Αυτή η ξεχωριστή αναγνώριση ενδυναμώνει τις προσπάθειές μας και θέτει την Bentley Bentayga σαν σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη πολυτέλεια. Η αντίδραση των πελατών μας ήταν αξιοσημείωτη. Έχουμε αύξηση της παραγωγής και μείωση του χρόνου αναμονής για την παράδοση των μοντέλων στους πελάτες, αφού έχουν κατασκευαστεί πάνω από 5.500 του πολυτελούς SUV το 2016. Οι παραδόσεις έχουν ξεκινήσει και στις 56 αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε τόσο εμείς, όσο και οι αντιπρόσωποί μας και είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στη ζήτηση των πελατών μας».

Best of internet