Οδηγός του NASCAR πλήρωσε 2,2 εκ. δολάρια για χρέη της ομάδας

Οδηγός του NASCAR πλήρωσε 2,2 εκ. δολάρια για χρέη της ομάδας

Οδηγός του NASCAR πλήρωσε 2,2 εκ. δολάρια για χρέη της ομάδας

Ο οδηγός του NASCAR, Κλιντ Μπόυερ, έκανε αγωγή κατά της HScott Motorsports, καθώς υποστηρίζει ότι του οφείλεται το ποσό των 2,223 εκατομμυρίων δολαρίων, που είχε πληρώσει για τα χρέη της ομάδας.

Δεν είναι λίγες οι ομάδες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και μία εξ' αυτών είναι η HScott Motorsports στο πρωτάθλημα NASCAR. Μάλιστα, τα χρέη της είναι τόσα που ο οδηγός Κλιντ Μπόυερ χρειάστηκε να βάλει το χέρι στην τσέπη για να τη βοηθήσει.

Όπως αναφέρει το espn, ο εν λόγω οδηγός κατέθεσε αγωγή κατά της ομάδας, σύμφωνα με την οποία είχε δώσει το ποσό των 2,223 εκατομμυρίων δολαρίων, αφού είχαν χαθεί δύο μηνιαίες πληρωμές. Μάλιστα, τονίζεται ότι τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν και για να πληρωθούν άλλα χρέη της ομάδας.

Αυτά η HScott Motorsports προσπαθεί να τα ρυθμίσει όντας σε συζητήσεις με διάφορους , με τον Μπόυερ να ξεκινάει μία δικαστική περιπέτεια, ώστε να πάρει πίσω το σημαντικό αυτό ποσό των χρημάτων που χρειάστηκε να δώσει ο ίδιος. Πάντως, στην HScott Motorsports θεωρούν επιπόλαιη την αγωγή, όπως ανέφερε στο espn εκπρόσωπος αυτής.

Best of internet