Έβαλε βενζίνη, ενώ τον κυνηγούσε η αστυνομία (vids)

Νίκος Τσιώκος
Έβαλε βενζίνη, ενώ τον κυνηγούσε η αστυνομία (vids)
Ένας Αυστραλός βρισκόταν υπό την καταδίωξη της αστυνομίας, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε απ' το να βάλει βενζίνη, και μάλιστα τρεις φορές.

Κάτι απίστευτο, που δε βλέπεις και κάθε μέρα, συνέβη στα βόρεια της Μελβούρνης. Η αστυνομία ξεκίνησε μία καταδίωξη με μία BMW 3-Series, της οποίας οδηγός αποδείχτηκε πολύ χαλαρός. Γιατί το λέμε αυτό;

Ενώ ήταν σε εξέλιξη το κυνηγητό, ο... τύπος σταμάτησε να βάλει βενζίνη και μάλιστα το έπραξε, όχι σ' ένα, αλλά σε τρία πρατήρια. Βέβαια, το μόνο που έκανε ήταν να... ενισχύσει το όχημά του με καύσιμα και να αποχωρήσει χωρίς να πληρώσει προκαλώντας τον πανικό στους δρόμους της Βικτόρια.

Μάλιστα, η αστυνομία αποφάσισε να ακυρώσει την καταδίωξη, όταν είδε ότι θα ήταν πολύ επικίνδυνη για τον υπόλοιπο κόσμο, αφού ήδη ο οδηγός της BMW έθετε τους πολίτες σε κίνδυνο με την οδήγησή του.

Οι αρχές πιστεύουν ότι αυτός ήταν ένας 15χρονος και πως οδηγούσε με ταχύτητα 150 χλμ./ώρα, τη στιγμή που συνελήφθησαν δύο κοπέλες, οι οποίες κατέβηκαν σε δύο από τα βενζινάδικα, στα οποία σταμάτησε για ανεφοδιασμό ο οδηγός της 3-Series.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!