Πωλείται για τα θύματα του σεισμού η τελευταία LaFerrari

Νίκος Τσιώκος
Πωλείται για τα θύματα του σεισμού η τελευταία LaFerrari
Η υπ' αριθμόν 500 Ferrari LaFerrari θα πουληθεί σε δημοπρασία στη Φλόριντα για να μαζευτούν χρήματα για την ανοικοδόμηση των πόλεων στην Ιταλία, τις οποίες... χτύπησε ο εγκέλαδος.

Ενώ η παραγωγή της Ferrari LaFerrari είχε φτάσει τα 499 οχήματα, ο Σέρζιο Μαρκιόνε ανακοίνωσε τον περασμένο Αύγουστο και την παραγωγή το υπ' αριθμόν 500 μοντέλου, ώστε να το πουλήσει σε δημοπρασία για να συγκεντρωθούν χρήματα για την ανοικοδόμηση των πόλεων στην Κεντρική Ιταλία, οι οποίες επλήγησαν από τον σεισμό που... χτύπησε νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Η εν λόγω δημοπρασία, λοιπόν, θα λάβει χώρα το Σάββατο (3/12) στην Ντεϊτόνα Μπιτς της Φλόριντα, με την εκτίμηση να είναι ότι η τιμή θα ξεκινήσει πάνω από τα 5 εκατομμύρια δολάρια. «Είναι τιμή για την RM Sotheby να της ανατεθεί η πώληση αυτού του σημαντικού αυτοκινήτου και να βοηθήσει στη συγκέντρωση χρημάτων για μία σημαντική αιτία.

Οι σεισμοί που έχουν πλήξει την Κεντρική Ιταλία φέτος κατέστρεψαν τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση της 500ής και τελευταίας LaFerrari.

Η δημοπρασία θα είναι ένα ιστορικό γεγονός και η γενναιοδωρία της Ferrari SpA θα αλλάξει ζωές σε τομείς που έχουν επηρεαστεί κυρίως από τη φυσική καταστροφή», δήλωσε ο πρόεδρος της RM Sotheby, από την οποία θα διεξαχθεί η δημοπρασία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!