Πως σας φαίνεται το νέο Ford Fiesta;

Γιώργος Βαρίνος
Πως σας φαίνεται το νέο Ford Fiesta;
Ελάχιστες ώρες πριν από την επίσημη αποκάλυψή του στην Κολωνία, η Ford έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα του νέου της μικρού μοντέλου.

Μετά από 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας, το Ford Fiesta παραμένει το πιο αγαπητό μοντέλο της αμερικανικής εταιρείας στην Ευρώπη και ένα από τα πλέον ευπώλητα ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Αυτή θα είναι αισίως η 7η γενιά του, από το 1976 που παρήχθη για πρώτη φορά. Το νέο μοντέλο δεν θα είναι όμως άμεσα διαθέσιμο, αλλά από το 2017. Η σημερινή έκτη γενιά του Fiesta παρουσιάστηκε το 2008 και με μια αισθητική ανανέωση συνεχίζει δυναμικά μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με την Ford, το νέο Fiesta θα είναι το τεχνολογικά πιο προηγμένο μοντέλο της κατηγορίας B. Καθώς η εταιρεία δεν έχει στα σκαριά νέους κινητήρες ή κάτι το συναρπαστικό μηχανολογικά, φαίνεται ότι το νέο Fiesta θα χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής στα συστήματα διασύνδεσης και υποβοήθησης της οδήγησης.

Σύμφωνα πάντα με την Ford, το μοντέλο θα παραμείνει συναρπαστικό στην οδήγηση και θα δείχνει και σε αυτό το επίπεδο το δρόμο στον ανταγωνισμό.

Από αισθητικής άποψης, το νέο Fiesta διατηρεί σε γενικές γραμμές τη βασική φόρμα του υφιστάμενου μοντέλου, με μια όμως εντελώς νέα μάσκα, προφυλακτήρα και φωτιστικά σώματα.

Σε λίγες ώρες θα έχουμε όλες τις πληροφορίες και πλήρη σειρά εικόνων, οπότε μείνετε συντονισμένοι καθώς θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!