Έπεσαν οι υπογραφές για Μόντσα

Έπεσαν οι υπογραφές για Μόντσα

Έπεσαν οι υπογραφές για Μόντσα

Τέλος καλό, όλα καλά για τη Μόντσα, καθώς ανακοινώθηκε ότι έπεσαν οι υπογραφές για την ανανέωση του συμβολαίου μέχρι και το 2019.

Από τον περασμένο Αύγουστο είχε ανακοινωθεί ότι υπήρξε συμφωνία μεταξύ Μόντσα και διοίκησης της Formula1 για ανανέωση του συμβολαίου μέχρι και το 2019. Μία... ιστορία που πέρασε από... σαράντα κύματα πριν προκύψει το... deal. Ωστόσο, απέμενε να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο.

Κάτι που έγινε για να έχουμε την ανακοίνωση ότι έπεσαν οι υπογραφές την Τρίτη (29/11). «Υπεγράφη η ανανέωση του συμβολαίου για το Γκραν Πρι Ιταλίας στη Μόντσα», αναγράφεται στο twitter του σιρκουί. «Αποφύγαμε την πιθανότητα, μετά από 70 χρόνια, η Ιταλία να χάσει το πιο ιστορικό, συναρπαστικό και με μεγάλο πρεστίζ, αγώνα αυτοκινήτου στον κόσμο.

Τώρα πάμε όλοι μαζί μπροστά, με στόχο να κάνουμε το Γκραν Πρι στη Μόντσα ένα ακόμα πιο σημαντικό γεγονός, που συναρπάζει και προσελκύει ολοένα και περισσότερους οπαδούς παγκοσμίως». Τέλος, να σημειώσουμε ότι η νέα συμφωνία πιστεύεται πως αξίζει 70 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που το GP Ιταλίας για το 2017 είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 1-3 Σεπτεμβρίου.

Best of internet