Φερστάπεν: «Θα έκανα το ίδιο με τον Χάμιλτον»

Φερστάπεν: «Θα έκανα το ίδιο με τον Χάμιλτον»

Ο Μαξ Φερστάπεν τόνισε ότι θα έκανε το ίδιο με τον Λιούις Χάμιλτον, αν έπρεπε να κυνηγήσει τον τίτλο στη Formula1. «Θα έκανα το ίδιο», είπε ο Ολλανδός.

Φερστάπεν: «Θα έκανα το ίδιο με τον Χάμιλτον»

Υπέρ του Λιούις Χάμιλτον τάχθηκε ο Μαξ Φερστάπεν για την κίνηση του Βρετανού να πάει πιο αργά και να επιτρέψει στον Σεμπάστιαν Φέτελ και στο Ολλανδό να πλησιάσουν ή ακόμα και να προσπεράσουν. Ο πιλότος της Red Bull πιστεύει ότι θα έκαναν το ίδιο. «Νομίζω ότι ο Λιούις (Χάμιλτον) προσπαθούσε να μας στηρίξει και θα έκανα το ίδιο.

Πρέπει να τα δοκιμάσεις αυτά τα πράγματα για να κατακτήσεις ένα πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν. «Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμά μου και το πώς εξελίχθηκε ο αγώνας.

Αφού ήμουν τελευταίος, μετά την πρώτη στροφή, έπρεπε να παλέψω για να επιστρέψω και να κάνω ένα πιτ στοπ. Ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε κι εγώ είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε.

Ήξερα ότι θα δεχτώ επίθεση απ' όσους έκαναν δύο πιτ στοπ, καθώς είχαν μεγαλύτερη διάρκεια στα ελαστικά τους. Πιστεύω ότι δε θα μπορούσα να κρατήσω πίσω τον Σεμπ (Φέτελ) στο τέλος. Όταν τερματίζεις μπροστά από αυτούς που έκαναν ένα επιπλέον πιτ στοπ, πρέπει να είσαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα, ειδικά αν τερματίζαμε τόσο κοντά στην πρώτη θέση».

Best of internet