Γιατί οι επαγγελματίες προτιμούν Ford;

Γιατί οι επαγγελματίες προτιμούν Ford;

Γιατί οι επαγγελματίες προτιμούν Ford;

Μεγάλη γκάμα, οικονομία και αξιοπιστία είναι το τρίπτυχο που ανέδειξε τη Ford 1η στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στη χώρα μας.

Η Ford παρέμεινε Νο1 μάρκα ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην Ελλάδα κατά τους πρώτους δέκα μήνες του 2016, σε μία αγορά 4.686 οχημάτων που παρουσίασε αύξηση κατά 10,6% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

Οι πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων Ford μόνο τον μήνα Οκτώβριο αυξήθηκαν κατά 13%, οδηγώντας τη μάρκα σε αύξηση του συνολικού μεριδίου αγοράς κατά 2,4% τον ίδιο μήνα, και σε 51% από την αρχή του χρόνου.

Ανάμεσα στην πλούσια γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων Ford, το Transit και το Transit Custom είναι τα δημοφιλέστερα, διανύοντας την καλύτερη χρονιά τους με πωλήσεις που φτάνουν τις 121 & 122 μονάδες αντίστοιχα. Γεγονός που τα καθιστά Νο.1 van της ελληνικής αγοράς μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αυτοκινήτου.

Η συνεχιζόμενη επιτυχία των επαγγελματικών αυτοκινήτων Ford βασίζεται στην ολοκληρωμένη γκάμα που προσφέρει αξιοπιστία, οικονομία, αλλά και αίσθηση οδήγησης επιβατικού αυτοκινήτου. Από τα «μικρά» Ford Fiesta Van και Ford Transit Courier, το Ford Transit Connect, το Ford Ranger, μέχρι και τα «μεγάλα» Ford Transit Van, η Ford έχει τη λύση για κάθε επαγγελματία.

Best of internet