Έχεις Renault, έχεις δωρεάν χειμερινό έλεγχο

Έχεις Renault, έχεις δωρεάν χειμερινό έλεγχο

Έχεις Renault, έχεις δωρεάν χειμερινό έλεγχο

Η γαλλική εταιρεία, προσφέρει δωρεάν χειμερινό έλεγχο 25 σημείων και παράλληλα προσφορές πακέτων συντήρησης και επισκευής στο επίσημο δίκτυό της.

Η Renault, με το πρόγραμμα Total Care, έχει δημιουργήσει μια ομπρέλα προστασίας για όλους τους κατόχους αυτοκινήτων της. Στο πλαίσιο αυτό προσφέρει δωρεάν έλεγχο 25 σημείων σε όλους τους κατόχους Renault, ώστε να ενημερωθούν έγκαιρα και υπεύθυνα για τις πιθανές ανάγκες συντήρησης και επισκευής του οχήματος τους.

Ο δωρεάν χειμερινός έλεγχος 25 σημείων αφορά σε όλα τα οχήματα Renault, ανεξάρτητα από τον τύπο και την ηλικία τους, ενώ συμπληρώνεται από πακέτα συντήρησης και επισκευής σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Τα συγκεκριμένα πακέτα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στον κάτοχο του αυτοκινήτου να γνωρίζει εξ’ αρχής το ακριβές κόστος της επισκευής.

Ακόμα και για οχήματα με ηλικία άνω των 5 ετών υπάρχει πλήρης κάλυψη μέσω του προγράμματος Renault Total Care 5+ με προσφορές συντήρησης που ξεκινούν από τα 58 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει κόστος εργασίας, ανταλλακτικών και Φ.Π.Α).

Για το δωρεάν έλεγχο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προνόμια του προγράμματος Total Care,  οι κάτοχοι Renault μπορούν να απευθύνονται σε όποιο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της μάρκας τους εξυπηρετεί και μπορούν να βρουν στην διεύθυνση του επίσημου site: http://www.renault.com.gr/dealerlocatorTool.html

Best of internet