Βαρύς ο πέλεκυς για Χάμιλτον;

Νίκος Τσιώκος
Βαρύς ο πέλεκυς για Χάμιλτον;
Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης θέλουν τον Λιούις Χάμιλτον να περιμένει να... πέσει βαρύς ο πέλεκυς επειδή δεν άκουσε τις εντολές της Mercedes να ανεβάσει τον ρυθμό του. Γίνεται λόγος μέχρι και για διακοπή συμβολαίου.

Στη Mercedes απόρησαν με τον Λιούις Χάμιλτον στον αγώνα του Άμπου Ντάμπι και του έδωσαν εντολή να ανεβάσει τον ρυθμό του, καθώς πλησίαζαν οι Σεμπάστιαν Φέτελ και Μαξ Φερστάπεν. Ωστόσο, ο Βρετανός δεν υπάκουσε και συνέχισε το... βιολί του και τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης τον θέλουν να... τρώει βαριά καμπάνα από τα «ασημί βέλη».

Μάλιστα, κάποια μέσα κάνουν λόγο ακόμα και για διακοπή συμβολαίου. «Ο Λιούις Χάμιλτον κινδυνεύει με απόλυση από τη Mercedes αφού κατηγορήθηκε για πρόκληση αναρχίας στο Άμπου Ντάμπι. Το συμβόλαιο του Χάμιλτον λήγει το 2018, αλλά αυτό δε θα σταματήσει τη γερμανική μάρκα να το τελειώσει νωρίς ή να τον αφήσει εκτός από αγώνες την επόμενη σεζόν ως τιμωρία», γράφει η Daily Mirror.

«Ο Λιούις Χάμιλτον κινδυνεύει με διακοπή του συμβολαίου των 30 εκατομμυρίων λιρών από τη Mercedes, αφού επανειλημμένως αψήφησε την ομάδα του στο Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι», αναφέρει, από τη μεριά της, η η Daily Mail.

«Η Mercedes τσεκάρει το ενδεχόμενο δράσης για πειθαρχικό παράπτωμα, που θα μπορούσε να σημαίνει πρόστιμο ή ακόμα και αποβολή, κατά του Λιούις Χάμιλτον, αφού ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής αψήφησε τις οδηγίες, καθώς ο ομόσταυλός του, Νίκο Ρόσμπεργκ, κατακτούσε τον παρθενικό του τίτλο στη Formula1», γράφει το δημοσίευμα της Guardian.

«Ο Λιούις Χάμιλτον μπορεί να αποβληθεί από τη Mercedes, αφού αψηφούσε επανειλημμένως τις εντολές της ομάδες σε μία ανώφελη προσπάθεια να αρνηθεί στον Νίκο Ρόσμπεργκ τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο...

Όχι μόνο δεν έπιασε το κόλπο, αλλά τον βάζει σε σοβαρά προβλήματα με τους εργοδότες του, οι οποίοι θεώρησαν ότι είχε δημιουργήσει μία κατάσταση αναρχίας», γράφει, με τη σειρά της, η Telegraph. Έτσι, απομένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα και θα έχουμε κάποια ραγδαία εξέλιξη με τον Βρετανό ή αν δεν ισχύει τίποτα απ' όλα αυτά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!