Κέκε Ρόσμπεργκ: «Τυχερός δύο φορές ο Χάμιλτον, μία ο Νίκο»

Νίκος Τσιώκος
Κέκε Ρόσμπεργκ: «Τυχερός δύο φορές ο Χάμιλτον, μία ο Νίκο»
Ο Κέκε Ρόσμπεργκ μίλησε για την κατάκτηση του τίτλου της Formula1 από τον γιο του, Νίκο, και τόνισε ότι αυτός ήταν μία φορά τυχερός, ενώ ο Λιούις Χάμιλτον στάθηκε δύο φορές.

Πανευτυχής είναι ο Κέκε Ρόσμπεργκ από το απόγευμα της Κυριακής (27/11), μετά την κατάκτηση του τίτλου της Formula1 από τον γιο του, Νίκο. Ο γεννηθείς στη Σουηδία Φινλανδός θυμήθηκε το δικό του πρωτάθλημα το 1982 και τόνισε πως ο γιος του στάθηκε μία φορά τυχερός, ενώ ο Λιούις Χάμιλτον είχε την τύχη με το μέρος του δύο φορές, το 2014 και το 2015.

«Ο Λιούις (Χάμιλτον) ήταν τυχερός δύο φορές, οπότε γιατί να μην είναι (ο Νίκο) μία φορά; Αν θες να κατακτήσεις το πρωτάθλημα στην F1, δεν μπορείς να έχεις πολλή κακή τύχη. Εγώ θα μπορούσα να έχω κερδίσει το πρωτάθλημα το 1982 στη Μόντσα. Έπρεπε να τερματίσω πέμπτος, αλλά βγήκε η πίσω πτέρυγα. Έτσι είναι το άθλημα. Ή όπως ο Τζένσον (Μπάτον) έσπασε την ανάρτηση», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν ήταν δύσκολο να παρακολουθήσει το τελευταίο κομμάτι του αγώνα λόγω της αγωνίας. «Θα έλεγα ναι. Ήταν σχετικά εύκολο μέχρι τους δύο τελευταίους γύρους. Σκεφτόμουν ότι μπορούσαμε να δούμε κάτι που δε θα θέλαμε, αλλά ευτυχώς δεν έγινε αυτό. Νομίζω ότι είναι το πιο σκληρό άθλημα και πρωτάθλημα ever», ήταν η απάντησή του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!