Μπάτον: «Τώρα τελείωσε»

Μπάτον: «Τώρα τελείωσε»

Ο Τζένσον Μπάτον δήλωσε χαρούμενος για τα όσα έχει πετύχει στην καριέρα του, δεν πτοήθηκε από την εγκατάλειψή του στον τελευταίο αγώνα του και δήλωσε συγκινημένος για την αποχώρησή του.

Μπάτον: «Τώρα τελείωσε»

Στον τελευταίο, για την ώρα, αγώνα του ο Τζένσον Μπάτον δεν κατάφερε να τερματίσει, αφού πάτησε πάνω στα κερμπ πριν την 11η στροφή της Γιας Μαρίνα και έσπασε την μπροστινή δεξιά ανάρτηση του μονοθεσίου του. Ο Βρετανός, όμως, δεν πτοήθηκε από την εγκατάλειψη, χαιρέτισε τον κόσμο, που τον χειροκρότησε, και αγκάλιασε τους πάντες στο γκαράζ της McLaren.

Μάλιστα, δήλωσε χαρούμενος για τα όσα έχει πετύχει στην καριέρα του, η οποία ξεκίνησε το 2000 με τη Williams. «Έσπασε η μπροστινή δεξιά ανάρτηση του μονοθεσίου, κάτι που συμβαίνει πολύ σπάνια σ' εμάς. Είμαι απλά χαρούμενος που μπορούσα να βρω μία λύση πριν πάω στα φρένα (για την 11η στροφή).

Παρά ταύτα, απόλαυσα πάρα πολύ την ημέρα. Ο αγώνας μου ήταν μικρός, αλλά λάτρεψα όλα τα υπόλοιπα. Ήμουν πραγματικά συγκινημένος πριν μπω στο μονοθέσιο, ήταν πολύ ξεχωριστή ατμόσφαιρα να έχω όλη την ομάδα, όλους τους φίλους μου και την οικογένειά μου να με χειροκροτούν στον δρόμο μου προς το γκαράζ.

Είμαι απλά χαρούμενος που φορούσα τα γυαλιά ηλίου εκείνη τη στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος με όλα όσα έχω πετύχει στην καριέρα μου. Τώρα τελείωσε. Ζω τη στιγμή και θα διασκεδάσω πολύ», είπε ο 36χρονος πιλότος των 15 νικών, 50 πόντιουμ, 8 pole position και του 1 τίτλου το 2009.

Best of internet