Ρόσμπεργκ: «Αφιερωμένο στη σύζυγο και την κόρη μου»

Ρόσμπεργκ: «Αφιερωμένο στη σύζυγο και την κόρη μου»

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ αφιέρωσε την κατάκτηση του τίτλου στη Formula1 στη σύζυγό του, Βίβιαν Σίμπολντ, και στην κόρη του.

Ρόσμπεργκ: «Αφιερωμένο στη σύζυγο και την κόρη μου»

Τον πρώτο τίτλο της καριέρας του στη Formula1 κατέκτησε ο Νίκο Ρόσμπεργκ και τον αφιέρωσε στη σύζυγό του, Βίβιαν Σίμπολντ, και στην κόρη του. Μάλιστα, οι έξαλλοι πανηγυρισμοί ξεκίνησαν, με το πέσιμο της καρό σημαίας, μέσω του team radio. «Τα καταφέραμε, τα καταφέραμεεεε», είπε στη σύζυγό του και αυτή του απάντησε: «Είμαι υπερήφανη για σένα».

«Δεν ήταν ο πιο απολαυστικός αγώνας που είχα ποτέ. Με τα παιδιά να ανεβαίνουν προς το τέλος, είμαι πολύ χαρούμενος που τελείωσε. Θέλω να αφιερώσω αυτό το πρωτάθλημα στη σύζυγό μου και την κόρη μου. Θα ευχαριστήσω οποιονδήποτε άλλον μετά. Είμαι υπερήφανος που πέτυχα ό,τι και ο πατέρας μου», ανέφερε ο Γερμανός από το βάθρο.

Στη συνέχεια, έδωσε συγχαρητήρια στον Λιούις Χάμιλτον για τη νίκη και τη μαχητικότητα που έδειξε και στάθηκε στην παρουσία της οικογένειάς του στη Γιας Μαρίνα. «Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Λιούις (Χάμιλτον), έναν απίστευτο αντίπαλο, πάντα είναι δύσκολο να σε νικήσω. Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου ήρθαν εδώ, όλη η οικογένειά μου, θα είναι υπέροχο!».

Best of internet