Ωριμότητα στο ημερολόγιο της Pirelli (vid)

Γιώργος Βαρίνος
Ωριμότητα στο ημερολόγιο της Pirelli (vid)
Με μέσο όρο ηλικίας τα 44 χρόνια οι ώριμες «Θείες» πρωταγωνίστριες θα κυριαρχήσουν, εμπρός από το φακό του Πίτερ Λίντμπεργκ για το ημερολόγιο της Pirelli για το 2007.

Αν και επισήμως η Pirelli δεν δίνει πληροφορίες, το τρέιλερ που έχει παρουσιαστεί, φανερώνει μερικές από τις βασικές πρωταγωνίστριες της φετινής έκδοσης του πιο διάσημου ημερολόγιου στον κόσμο. Η Κέιτ Γουίνσλετ, η Νικόλ Κίντμαν, η Ούμα Θέρμαν και η Πηνελόπε Κρουζ, είναι μερικές από τις πρωταγωνίστριες που θα φιλοξενηθούν στις ιλουστρασιόν σελίδες του φετινού ημερολόγιου.

Η Pirelli κάνει στροφή στην ποιότητα και συνεχίζει να απομακρύνεται από τη γνωστή μανιέρα του γυμνού, ντύνοντας με ένα πουλόβερ μόνο τις πρωταγωνίστριες του ημερολόγιου. Ο ίδιος ο Πίτερ Λίντμπεργκ αναφέρει, ότι η φετινή επιλογή γυναικών είμαι η απάντηση στην ψεύτικη εικόνα που έχει δημιουργήσει για την ομορφιά των γυναικών η βιομηχανία της μόδας.

Παρά την επιμονή της Pirelli στη δημιουργία τέχνης δίχως την παρουσία γυμνού, οι φίλοι του ημερολογίου πιστεύουν ότι χάθηκε η μαγεία γιατί δεν υπάρχει πια ενδιαφέρον. Καθώς η Pirelli ξεκίνησε το 1964 τον θεσμό των ημερολογίων για να υπάρξει συζήτηση για αυτά, ακόμα και η έντονη κριτική στην επιλογή του στυλ φωτογράφισης αποτελεί επιτυχία. Για 50 χρόνια οι φίλοι των ημερολόγιων λάτρευαν το ημερολόγιο της Pirelli. Τώρα θα λατρεύουν να το μισούν. Any publicity is good publicity λέει το γνωστό γνωμικό κι έχει απόλυτο δίκιο.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Το «Θείες» στον πρόλογο έχει διττή έννοια. Είναι Θείες παρουσίες και θείες στην ηλικία...

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!