Ποιο δώρο έκανε τον Μάσα να δακρύσει;

Ποιο δώρο έκανε τον Μάσα να δακρύσει;

Με ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο και με μία γιορτή σε συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα αποχαιρέτισε η Williams τον Μάσα στον τελευταίο του αγώνα στη Formula 1.

Ποιο δώρο έκανε τον Μάσα να δακρύσει;

Η Williams γλύκανε την πίκρα του Φελίπε Μάσα με ένα δώρο, που έκανε τον Βραζιλιάνο να δακρύσει. Η βρετανική ομάδα οργάνωσε το Σάββατο το βράδυ πριν το Γκραν Πρι του Αμπού Ντάμπι ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι προς τιμήν του Μάσα, ο οποίος αποχωρεί από τη Formula 1. Κερασάκι στην τούρτα ήταν ωστόσο το δώρο – έκπληξη, που του επεφύλασσε η Williams. Συγκεκριμένα, ο 35χρονος πιλότος θα λάβει με…φιόγκο και κορδέλα τη Williams FW38, που οδηγούσε στο Γκραν Πρι Βραζιλίας, όπου είχε εγκαταλείψει μετά από το τρακάρισμα του μονοθεσίου του στις προστατευτικές μπαριέρες.

Πρόκειται για μία ειδική έκδοση του μονοθεσίου με ιδιαίτερο ντιζάιν, αφού το όνομα της χορηγού Martini έχει αντικατασταθεί από εκείνο του Μάσα. Ο οδηγός της Williams δήλωσε εμφανώς συγκινημένος, ότι αποχωρεί τη σωστή στιγμή και ότι είναι ευτυχισμένος με την απόφασή του. Ταυτόχρονα υπογράμμισε, ότι δεν τον ενοχλεί το γεγονός, που δεν κατάφερε να κατακτήσει έναν παγκόσμιο τίτλο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «ένοιωσα από παντού σεβασμό, για όλα όσα έχω κάνει. Συμπεριφέρομαι στον κόσμο με τον ίδιο σεβασμό. Αυτό έχει μεγαλύτερη αξία από ένα τρόπαιο».

Ο Μάσα αποκάλυψε, ότι το επόμενο διάστημα σκοπεύει να χαλαρώσει και να απολαύσει τον χρόνο με την οικογένειά του, όμως δεν μπορεί να φανταστεί ότι θα μείνει και στο μέλλον σπίτι του. Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο, να τον δούμε αργότερα να συμμετέχει σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα αγώνων αυτοκινήτου. «Δεν βλέπω τον λόγο, να μην κάνω κάτι, που μου αρέσει. Είμαι πρόθυμος, να τρέξω σε άλλα πρωταθλήματα», υπογράμμισε ο Βραζιλιάνος, που φαίνεται ότι θα συνεχίσει ως οδηγός αγώνων, έστω και από άλλο μετερίζι.

Best of internet