Φήμες για Ίμολα αντί Χόκενχαϊμ

Νίκος Τσιώκος
Φήμες για Ίμολα αντί Χόκενχαϊμ
Φήμες θέλουν την Ίμολα να επιστρέφει στο καλεντάρι της Formula1 το 2017, ενώ οι διοργανωτές του Γκραν Πρι του Αζερμπαϊτζάν θέλουν αλλαγή ημερομηνίας.

Τη στιγμή που αναμένεται να επιβεβαιωθεί το καλεντάρι του 2017 από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, οι φήμες... δίνουν και παίρνουν στα πάντοκ του Άμπου Ντάμπι. Για την ακρίβεια, αυτές κάνουν λόγο για επιστροφή της Ίμολα στο αγωνιστικό πρόγραμμα αντί της Γερμανίας και του Χόκενχαϊμ, που τέθηκε εκτός.

Βέβαια, δεν ξέρουμε αν έχουν βάση οι εν λόγω φήμες ή αν υπάρχει χρόνος για να προστεθεί αγώνας στο καλεντάρι, όμως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη (30/11), όταν θα εγκριθεί από το ΠΣΜΑ. Πάντως, έχουμε να δούμε GP στη συγκεκριμένη πίστα από το 2006, όταν διεξήχθη ο τελευταίος αγώνας του Σαν Μαρίνο.

Από εκεί και πέρα, οι διοργανωτές του Γκραν Πρι του Αζερμπαϊτζάν θέλουν αλλαγή ημερομηνίας, καθώς ο πρώτος αγώνας Formula1 στην ιστορία τους συνέπεσε με τις 24 Ώρες του Λε Μαν και υπήρξε περιορισμένο ενδιαφέρον από τους δημοσιογράφους, καθώς και μικρή ακροαματικότητα. Βέβαια, όπως προαναφέραμε, το καλεντάρι θα πάρει την έγκριση του Συμβουλίου στις 30 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!