Φέτελ: «Να νικήσουμε τις Red Bull»

Νίκος Τσιώκος
Φέτελ: «Να νικήσουμε τις Red Bull»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ελπίζει η Ferrari να είναι μπροστά από τις Red Bull στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στο Άμπου Ντάμπι.

Δυσαρεστημένος με την πέμπτη θέση ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ, με το πέρας των κατατακτηρίων δοκιμών στο Άμπου Ντάμπι. Ο Γερμανός παραδέχτηκε ότι οι Mercedes είναι αρκετά μακριά και τόνισε πως η Ferrari θα πρέπει αύριο να βρεθεί μπροστά απ' τη Red Bull. «Δεν είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό το αποτέλεσμα.

Πάλευα λίγο με την ισορροπία του μονοθεσίου για να ξεκινήσει. Στο τέλος ήταν καλά, αλλά στον τελευταίο γύρο ήταν λίγο ακατάστατα στο τελευταίο κομμάτι. Είδα καπνό από τον Φερστάπεν μπροστά μου, ήταν αρκετό για να χάσω λίγο τη συγκέντρωσή μου. Μετά το σημερινό πρωινό, περιμέναμε λίγο περισσότερα, όχι πραγματική μάχη με τις Mercedes, αλλά να νικήσουμε τις Red Bull.

Δε νομίζω ότι ήμασταν πιο αργοί, αλλά δεν είχαμε τον γύρο που έπρεπε όταν είχε σημασία. Το μονοθέσιο είναι καλό, καταφέραμε να βελτιωθούμε σήμερα. Η Mercedes είναι λίγο μακριά, όμως πρέπει να πάμε μπροστά και να είμαστε μπροστά από τις Red Bull αύριο. Είμαστε με την πιο μαλακή γόμα, κάτι που θα μας δώσει πλεονέκτημα εκτός γραμμής και για τον πρώτο γύρο», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!