Ρόσμπεργκ: «Δεν μπορούσα να πιάσω τον Χάμιλτον»

Ρόσμπεργκ: «Δεν μπορούσα να πιάσω τον Χάμιλτον»

Ρόσμπεργκ: «Δεν μπορούσα να πιάσω τον Χάμιλτον»

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ παραδέχτηκε ότι δεν μπορούσε να πιάσει τον χρόνο του Λιούις Χάμιλτον και επανέλαβε πως θα κυνηγήσει τη νίκη.

Την ανωτερότητα του Λιούις Χάμιλτον παραδέχτηκε ο Νίκο Ρόσμπεργκ, με το πέρας των κατατακτηρίων δοκιμών του Άμπου Ντάμπι. Ο Γερμανός τόνισε ότι δεν μπορούσε να πιάσει τον χρόνο του ομόσταυλού του και πως θα κυνηγήσει τη νίκη στον αυριανό αγώνα.

«Ήρθα εδώ για να είμαι στην pole και να κερδίσω τον αγώνα, οπότε δεν είμαι ενθουσιασμένος μέχρι σήμερα. Ο Λιούις «Χάμιλτον έκανε καλή δουλειά και ήταν μερικά δέκατα πιο γρήγορος, ήταν αδύνατο για μένα κάνω αυτόν τον χρόνο σήμερα.

Είχα καλή ισορροπία και, όπως εξελίχθηκαν οι κατατακτήριες, ήταν ολοένα και καλύτερα. Είχα έναν καλό γύρο στο Q3, αλλά δεν ήταν αρκετός. Υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες αύριο και θα κυνηγήσω τη νίκη», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν είναι νευρικός για την εκκίνηση του αυριανού αγώνα. «Είναι κάτι που πρέπει να σκέφτομαι. Θέλω να κερδίσω τον αγώνα αύριο. Δεν βλέπω το «τι θα γίνει αν», καθώς θα ήταν η λάθος προσέγγιση», ήταν η απάντησή του.

Best of internet