Ιδανικό στην πόλη το Citroen C3 (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Ιδανικό στην πόλη το Citroen C3 (video)
Δεν πρόλαβε να εμφανιστεί στις ευρωπαϊκές αγορές το νέο Citroen C3 και άρχισε να συλλέγει βραβεία όχι μόνο για την εμφάνιση, αλλά και για την απόδοσή του.

Το ιδανικό αυτοκίνητο για κίνηση στην πόλη είναι το Citroen C3 λέει το βρετανικό περιοδικό Top Gear, καθώς στο τεύχος με «Τα καλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου», το γαλλικό μικρό κέρδισε τον τίτλο του «Καλύτερου αστού».

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του περιοδικού, το C3 έχει σύγχρονη και σύμφωνη με τη μόδα εμφάνιση, πολύ χαλαρωτικό και άνετο εσωτερικό και κινητήρες με έμφαση στην οικονομία. Ταυτόχρονα, είναι ελαφρύ και απλό στην κατασκευή του, ευήλιο και με πολύ προσεγμένο εξοπλισμό. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά το καθιστούν ιδιαίτερα ευχάριστο στην καθημερινή χρήση και πιθανότατα διαχρονικό.

Οι δυνατότητες σύνδεσης που προσφέρει το μοντέλο, η για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ευκρίνειας που λειτουργεί τόσο αυτόματα, σε περίπτωση ατυχήματος, όσο και κατ΄ επιλογή του οδηγού, καθώς και οι δεκάδες διαφορετικές δυνατότητες διαμόρφωσης που προσφέρει στον κάτοχό του, είναι στοιχεία που δείχνουν το δρόμο στον ανταγωνισμό.

Αυτή η διάκριση του νέου Citroen C3 μπορεί να είναι από τις πρώτες αλλά σίγουρα όχι η τελευταία στην καριέρα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μοντέλο είναι υποψήφιο και μάλιστα έχει περάσει στα 10 επικρατέστερα για τον τίτλο του αυτοκινήτου της χρονιάς 2017 και στην Ελλάδα.

Το νέο Citroen C3 είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας, με τρία διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού, τέσσερις παραλλαγές κινητήρων και πολύ συμφέρουσες τιμές που ξεκινούν από τα 12.740€ για τη βασική έκδοση με τον κινητήρα βενζίνης 1.2 λίτρων ισχύος 82 ίππων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!