Αλόνσο: «Πρώτα ο τρίτος τίτλος, μετά το WEC»

Νίκος Τσιώκος
Αλόνσο: «Πρώτα ο τρίτος τίτλος, μετά το WEC»
Ο Φερνάντο Αλόνσο τόνισε ότι πρώτα θα κατακτήσει τον τρίτο τίτλο του στη Formula1 και μετά θα ασχοληθεί με το WEC και τις 24 Ώρες του Λε Μαν.

Με δηλώσεις του, ο Φερνάντο Αλόνσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τρέξει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής και στις 24 Ώρες του Λε Μαν. Ωστόσο, ο Ισπανός ξεκαθάρισε ότι πρώτα θα πανηγυρίσει τον τρίτο τίτλο της καριέρας του στη Formula1 και μετά θα τσεκάρει το ενδεχόμενο να τρέξει στο WEC και στον περίφημο αγώνα του Λε Μαν.

«Είμαι 100% δεσμευμένος στην F1 για την επόμενη χρονιά με την ομάδα και στο μέλλον δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι 24 Ώρες του Λε Μαν θα είναι για μένα μία πολύ ελκυστική πρόκληση. Μου αρέσει η κατηγορία, μου αρέσουν τα αυτοκίνητα και, όπως είπα, είναι μία καλή πρόκληση.

Αλλά αυτό το μέλλον δεν ξέρω αν σημαίνει σε δύο χρόνια, σε πέντε χρόνια ή σε 11 χρόνια. Δεν ξέρω ακόμα. Δεν είναι κάτι καινούριο. Το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω και θα κάνω είναι να κερδίσω το τρίτο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην F1 και μετά θα δω», ήταν τα λόγια του πιλότου της McLaren.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!