Τα λατρεμένα των γυναικών

Τα λατρεμένα των γυναικών

Τα λατρεμένα των γυναικών

Τα Honda Civic και Jazz διακρίθηκαν στο θεσμό Women’s World Car of the Year, αποδεικνύοντας ότι έχουν ότι χρειάζεται για να έλξουν το γυναικείο φύλλο. 

Η Honda φαίνεται να έχει επιτυχία μεταξύ των εκπροσώπων του γυναικείου φύλου καθώς κατάφερε να αποσπάσει δύο  νίκες σε αντίστοιχες κατηγορίες στο θεσμό Women’s World Car of the Year. Ο θεσμός βραβείων διανύει ήδη την έβδομη χρονιά του, ενώ στην ψηφοφορία συμμετέχουν αποκλειστικά γυναίκες δημοσιογράφοι από το χώρο του αυτοκινήτου. 

Το Honda Civic στέφθηκε νικητής στην κατηγορία «οικογενειακό αυτοκίνητο» ενώ το Jazz διακρίθηκε ως το πιο «οικονομικά προσιτό αυτοκίνητο». Η Ιαπωνική μάρκα ήταν η μοναδική κατασκευάστρια εταιρεία που ξεχώρισε σε περισσότερες από μια κατηγορίες.

Η διαδικασία ψηφοφορίας για το θεσμό Γυναικείο Αυτοκίνητο της Χρονιάς είναι  ιδιαίτερα σχολαστική. Κάθε μέλος της διεθνούς κριτικής επιτροπής υποβάλλει τις προσωπικές του υποψηφιότητες. Στα φετινά βραβεία, 17 γυναίκες εκπρόσωποι του ειδικού τύπου από 14 διαφορετικές χώρες, υπέβαλλαν προτάσεις για συνολικά 294 αυτοκίνητα.

Στη συνέχεια διαμορφώθηκε μία τελική λίστα με 32 αυτοκίνητα σε έξι διαφορετικές κατηγορίες. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από διακεκριμένες δημοσιογράφους του αυτοκινήτου, ενώ η επιλογή γίνεται με μυστική ψηφοφορία.

Η Σάντρα Χιουτζ, επικεφαλής του τομέα μάρκετινγκ αυτοκινήτων στην Honda Motor Europe, δήλωσε σχετικά: «Δύο νίκες κατηγορίας στο θεσμό βραβείων Γυναικείο Αυτοκίνητο της Χρονιάς δείχνουν πώς τα μοντέλα Honda μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό εν όψει μάλιστα της παρουσίασης του νέου Civic στην Ευρώπη, στις αρχές του 2017».

Best of internet