Πόσο αντέχει μια Mercedes G63 AMG; (video)

Γιώργος Βαρίνος
Πόσο αντέχει μια Mercedes G63 AMG; (video)
Αν έχεις πληρώσει περίπου 180.000€ για ένα αυτοκίνητο, συνήθως δεν το χρησιμοποιείς για να κινηθείς εκεί που θα δυσκολευόταν ακόμα και ένα τρακτέρ.

Η σειρά G χαρακτηρίζει τα ATV μοντέλα της Mercedes. Κύριο χαρακτηριστικό τους οι εξαιρετικές εκτός δρόμου δυνατότητες και το απλησίαστο κόστος για τους περισσότερους από εμάς. Ειδικά οι εκδόσεις AMG κοστίζουν όσο ένα supercar και φυσικά δεν απευθύνονται σε κυνηγούς που παίρνουν κάθε Σαββατοκύριακο τα όρη και τα βουνά.

Φαίνεται όμως ότι αυτός ο Ουκρανός ιδιοκτήτης της κορυφαίας έκδοσης Mercedes G έχει άλλη άποψη. Πιθανότατα να ήθελε να διαπιστώσει πόσο πραγματικά ικανό είναι το πανάκριβο απόκτημά του. Και για το σκοπό αυτό το υπέβαλε σε δοκιμασίες που θα ήταν ικανές ακόμα και να διαλύσουν οποιοδήποτε συμβατικό αυτοκίνητο.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στο video, προσπαθεί πραγματικά να «κινήσει τη γη» κάτω από την Mercedes G για να περάσει. Υπό της επευφημίες δε του φιλοθεάμονος κοινού, δεν αφήνει πουθενά το γκάζι απομυζώντας και τους 571 ίππους του V8 κινητήρα των 5,5 λίτρων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!