Επιστροφή στο BTCC για Vauxhall Astra

Νίκος Τσιώκος
Επιστροφή στο BTCC για Vauxhall Astra
Στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού (BTCC) θα επιστρέψει η Vauxhall, με το αυτοκίνητό της να βασίζεται στο Astra TCR, που απεικονίζεται.

Την επιστροφή της στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού (British Touring Car Championship) θα πραγματοποιήσει το 2017 η Vauxhall. Αυτό θα γίνει με την ομάδα Power Maxed Racing, με το αυτοκίνητό της να βασίζεται στο Astra TCR, το οποίο παρουσιάστηκε πέρυσι από την Opel.

Βέβαια, αυτό θα τροποποιηθεί με βάση τους νέους κανονισμούς του BTCC, που είναι αυτοί του Next Generation Touring Car (NGTC). Από εκεί και πέρα, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα οδηγοί για τη νέα αυτή προσπάθεια, στην οποία η Vauxhall θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις Subaru (Team BMR), Honda (Team Dynamics), BMW (West Surrey Racing) και MG (Triple Eight Racing).

«Είμαστε απίστευτα χαρούμενοι και υπερήφανοι που θα δουλέψουμε με τη Vauxhall και αυτό φέρνει την υψηλά πετυχημένη εταιρία πίσω στο BTCC. Το ολοκαίνουριο Astra είναι ένα φανταστικό αυτοκίνητο και δεν είναι έκπληξη που ψηφίστηκε Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2016», δήλωσε ο επικεφαλής της Power Maxed, Άνταμ Γουέιβερ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!