Έφτασε νωρίτερα το νέο Mazda MX-5 RF

Νίκος Τσιώκος
Έφτασε νωρίτερα το νέο Mazda MX-5 RF
Η Mazda έφερε στις αντιπροσωπείες δύο μήνες νωρίτερα το MX-5 RF από την ημερομηνία που είχε ανακοινώσει.

Την έκπληξη έκανε η Mazda με το MX-5 RF του 2017. Αυτό αναμενόταν να βγει στην αγορά τον προσεχή Ιανουάριο, όμως η ιαπωνική μάρκα το έβγαλε δύο μήνες νωρίτερα, καθώς το έφερε από τώρα στις αντιπροσωπείες των ΗΠΑ.

Μάλιστα, από τη γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία τονίζεται ότι οι οπαδοί θα πρέπει να ευχαριστούν τις αλλαγές που έγιναν στο πρόγραμμα της παραγωγής, με την πρώτη παραγγελία ήδη να έχει γίνει. «Η Mazda είναι μία μοναδική και ξεχωριστή εταιρεία που έχει στόχο να κάνει περισσότερα απ' το να πουλάει απλά αυτοκίνητα.

Θέλουμε να χτίσουμε σχέσεις μιας ζωής με τους πελάτες μας και τους οπαδούς μας παρέχοντάς τους μία εμπειρία που δε θα μπορούσαν να γευτούν πουθενά αλλού», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Mazda στη Βόρειο Αμερική, Μασαχίρο Μόρο στο περιθώριο του Σαλονιού Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.

Από εκεί και πέρα, να σημειώσουμε ότι το νέο MX-5 RF διαθέτει μία οροφή που μπορεί να ανοίξει και να κλείσει σε 13 δεύτερα, ενώ κάτω από το καπό... κρύβεται ο δίλιτρος κινητήρας βενζίνης με αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Τέλος, όσον αφορά την τιμή του, αυτή ξεκινάει από τις 31555 δολάρια (29721 ευρώ), ενώ διατίθεται σε δύο εκδόσεις, την Club και την Grand Touring.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!