Η απίστευτη πάντα του Πάντον (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Η απίστευτη πάντα του Πάντον (video)
Ο Νεοζηλανδός Χέιντεν Πάντον με το Hyundai i20 κυριολεκτεί απολύτως, σε αντίθεση με όλους εμάς, όταν υποστηρίζει ότι «πάει με το πλάι». Δείτε και θα καταλάβετε.

Είναι οδηγός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες. Αυτό τον καθιστά αυτομάτως έναν από τους καλύτερους του κόσμου. Ταυτόχρονα, ο Πάντον έχει ήδη στην κατοχή του τίτλους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο (Ασίας – Ειρηνικού).

Ωστόσο αυτό που έκανε κατά τη διάρκεια μιας οδήγησης επίδειξης που ακολούθησε το ράλι Αυστραλίας, το οποίο ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή, ξεπερνά φαντασία. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, χωρίς το άγχος του αγώνα και έχοντας να δείξει τις ικανότητες τόσο του αυτοκινήτου του, όσο και του ίδιου σε ένα VIP κοινό το οποίο έπαιρνε θέση στο δεξί κάθισμα, ο Νεοζηλανδός «ζωγράφισε». Πηγαίνοντας κυριολεκτικά με το πλάι κάθετα στο δρόμο για περισσότερα από 100 μέτρα, κατάφερε στο τέλος να συνεχίσει κανονικά στην καμπή των 90 μοιρών που ακολουθούσε.

Αυτή η σκηνή θα μείνει ανεξίτηλα γραμμένη στην ιστορία του WRC παρότι δεν συνέβη κατά τη διάρκεια αγώνα. Σε κάθε περίπτωση όμως αποτελεί διαφήμιση για το άθλημα. Απόδειξη; Από χθες που ο Πάντον «σήκωσε» το video στο λογαριασμό του στο fb, αυτό έχει κάνει περισσότερες από 2.500.000 προβολές. Σε λίγες περισσότερες από 24 ώρες…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!