Ζακ Μπράουν αντί Ντένις στη McLaren

Νίκος Τσιώκος
Ζακ Μπράουν αντί Ντένις στη McLaren
Τον αντικαταστάτη του Ρον Ντένις στον ρόλο του εκτελεστικού διευθυντή του McLaren Technology Group βρήκε η McLaren και αυτός είναι ο Αμερικανός Ζακ Μπράουν.

Μετά την παραίτηση του Ρον Ντένις από τον ρόλο του στο McLaren Technology Group, η McLaren αναζητούσε τον αντικαταστάτη του. Η ομάδα του Γουόκινγκ δεν άργησε να τον βρει, καθώς αυτός είναι ο Ζακ Μπράουν. Ο Αμερικανός επιχειρηματίας είχε ακουστεί και για την ανάληψη των ηνίων της Formula1, όμως δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Πλέον, έχει να διαχειριστεί, ένα γκρουπ, μία ομάδα, με την οποία έχει συνεργαστεί πολλές φορές. Αυτό διότι ήταν ο ιδρυτής της Just Marketing International, τη μεγαλύτερη εταιρεία μάρκετινγκ στα μηχανοκίνητα σπορ παγκοσμίως, η οποία μετέπειτα ανέλαβε τη CSM Sport & Entertainment, όπου ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος.

Επίσης, εμπλέκεται και στα μέσα ενημέρωσης, καθώς είναι μη εκτελεστικός πρόεδρος της ιστοσελίδας motorsport.com. «Είμαι υπερήφανος που μπαίνω στο McLaren Technology Group. Έχω τον μέγιστο σεβασμό και θαυμασμό για ό,τι έχει επιτευχθεί και ανυπομονώ να συνεισφέρω στην επόμενη σημαντική φάση της εξέλιξής του.

Έχοντας δουλέψει κοντά με τη McLaren για πολλά χρόνια έχω κολλήσει με το ταλέντο και τη φιλοδοξία όλου του εργατικού δυναμικού. Ανυπομονώ να συμπληρώσει τις ήδη υπάρχουσες δυνάμεις της επιχείρισης και να χτίσουμε πάνω σ' αυτές για να οδηγήσουμε την ομάδα στην επιτυχία στο μέλλον.

Ως ιδρυτής της Just Marketing International, το μεγαλύτερο πρακτορείο μάρκετινγκ στα μηχανοκίνητα σπορ αυτή τη στιγμή, έχω δουλέψει πολύ συχνά με τη McLaren, όπως είπα και έχω δημιουργήσει εξαιρετικές σχέσεις με την εταιρεία. Μαζί έχουμε κάνει κάποια καλά deals συμπεριλαμβάνοντας το Johnnie Walker, την GSK, το Hilton, τη Lenovo, τη Chandon και την NTT.

Στον νέο μου ρόλο θα μπορέσω να συνδυάσω το απόλυτο πάθος μου με την άνευ προηγούμενου εμπειρία μου, αντίστοιχα στο μάρκετινγκ και στα μηχανοκίνητα σπορ, ενώ θα εξασφαλίσω ότι αμφότερα θα παραμείνουν στην ίδια γραμμή», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!