Θέλει τη βοήθεια του Στόνερ ο Λορένθο

Νίκος Τσιώκος
Θέλει τη βοήθεια του Στόνερ ο Λορένθο
Ο Χόρχε Λορένθο παραδέχτηκε ότι θέλει τη βοήθεια του Κέισι Στόνερ στη νέα προσπάθεια που θα κάνει στην καριέρα του με την Ducati.

Ο Κέισι Στόνερ έχει αναλάβει ρόλο συμβούλου τα τελευταία χρόνια και ο Χόρχε Λορένθο παραδέχτηκε ότι θα ήθελε τη βοήθειά του στη νέα του προσπάθεια με την Ducati. Ο Ισπανός άλλαξε για πρώτη φορά στο Moto GP ομάδα και θα συνεχίσει με αυτή της Μπολόνια για να τονίσει πως θα ενδιαφερόταν να έχει τις συμβουλές του Αυστραλού πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή.

«Η σχέση με τον Κέισι (Στόνερ) είναι πολύ καλή. Είναι πολύ έξυπνος, παρατηρητικός και δίνει καλές συμβουλές. Επίσης, παρά το ότι δεν έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια, φτάνει στην πίστα και είναι ικανός να πάει πιο γρήγορα από τους εργοστασιακούς αναβάτες.

Θα είναι ενδιαφέρον να τον έχουμε στο γκαράζ, όμως δεν έχουμε μιλήσει ακόμα γι' αυτό, αν και θα το κάνουμε σύντομα. Ένα από τα προβλήματα είναι ότι είναι πολύ χαρούμενος στην Αυστραλία και για να με βοηθήσει θα πρέπει να μεταβεί στην Ιταλία. Πιστεύω πως είναι πεπεισμένος και θα δούμε αν συμφωνεί με την Ducati», είπε ο Λορένθο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!