Ποιος μάγειρας έχει LaFerrari Aperta; (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Ποιος μάγειρας έχει LaFerrari Aperta; (video)
Μπορεί να έχει "ταπεινό" επάγγελμα αλλά είναι κάτοχος κουπέ LaFerrari και από τους πρώτους που προσέγγισε η ιταλική εταιρεία για το νέο της δημιούργημα.

H LaFerrari Aperta δεν είναι ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο. Οι 963 ίπποι του κινητήρα της, τα μόλις 209 αντίτυπα στα οποία θα κατασκευαστεί και το κόστος της που ξεπερνά τα 2.000.000€, είναι στοιχεία αρκετά για να το επιβεβαιώσουν.

Από την άλλη πλευρά, ούτε ο Γκόρντον Ράμσεϊ είναι ένας οποιοσδήποτε μάγειρας. Γνωστός στο παγκόσμιο στερέωμα από την τηλεοπτική σειρά «Εφιάλτης στην κουζίνα», έχει δημιουργήσει μια μαγειρική αυτοκρατορία. Πέραν του γεγονότος ότι πλέον αποτελεί μια πανάκριβη τηλεοπτική περσόνα και έναν δαιμόνιο επιχειρηματία.

Ως κάτοχος μια ακόμα LaFerrari, ο Ράμσεϊ ήταν από τους πρώτους που προσέγγισε η ιταλική εταιρεία για να πουλήσει την πανάκριβη ανοιχτή και τελευταία εκδοχή του εμβληματικού της hypercar: την Aperta. Και ταυτόχρονα, από τους πρώτους που την έχει πλέον στο γκαράζ του.

Όπως πιστοποιεί το video που ακολουθεί αλλά και ίδιος ο Ράμσεϊ με ανακοίνωσή του στο Instagram, η LaFerrari Aperta σε λευκό χρώμα είναι ήδη στα χέρια του, ο ίδιος πολύ ευτυχής και το Λονδίνο πιο γεμάτο κατά ένα φανταστικό υπέρ αυτοκίνητο. Καλορίζικη και… μια βόλτα μόνο Γκόρντον.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!