Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΒΑΘΜΟ

Ο απόλυτος προσομοιωτής (vid)

Από την Τσεχία με αγάπη έρχεται ο απόλυτος προσομοιωτής οδήγησης με την ονομασία Motorsport Simulator που υπόσχεται παρόμοιες συγκινήσεις με την πραγματική οδήγηση.

Ο απόλυτος προσομοιωτής (vid)

Οι τσέχοι δημιουργοί του απόλυτου προσομοιωτή σκέφτηκαν τις παραμέτρους που χρειάζεται ο εγκέφαλός μας για να μπερδέψει την προσομοίωση με την πραγματικότητα, τις εφάρμοσαν σε μια σοφιστικέ υλοποίηση και δημιούργησαν τον Motorsport Simulator. Ο Motorsport Simulator, υπόσχεται μια σχεδόν πραγματική εμπειρία σε όποιον οδηγό τον δοκιμάζει και εξασφαλίζει βελτιώση σε όλους τους τομείς καθώς επιδέχεται παραμετροποιήσεις στον τύπο του αυτοκινήτου, στην επιλογή της πίστας ή ακόμα και στην επιλογή του καιρού!

Το μυστικό του Motorsport Simulator, είναι η διαδραστικότητα του σώματος του οδηγού με τα δρώμενα στις τρεις οθόνες που έχει εμπρός του. Ο οδηγός «ζει» πραγματικά το τι συμβαίνει, μέσω των ειδικών γρύλων που δημιουργούν τις απαραίτητες επιταχύνσεις ώστε ο οδηγός να βιώνει τις επιταχύνσεις, τις επιβράδυνσεις ή τις πλευρικές δυνάμεις που ασκούνται στο ειδικό κάθισμα με αποτέλεσμα η εμπειρία να πλησιάζει σε τρομερό βαθμό την πραγματικότητα.

Η εταιρεία αν και έχει έδρα της την Τσεχία δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις high-tech εταιρίες της Σίλικον Βάλεϋ κι αύτο είναι πολύ καλό μάθημα, σε όλους όσοι βρίσκουν δικαιολογίες και δεν δημιουργούν παρόμοιες υλοποιήσεις και στη χώρα μας.

Δείτε το video!

MOTORSPORT SIMULATOR