Ο απόλυτος προσομοιωτής (vid)

Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΒΑΘΜΟ

Ο απόλυτος προσομοιωτής (vid)

Ο απόλυτος προσομοιωτής (vid)

Από την Τσεχία με αγάπη έρχεται ο απόλυτος προσομοιωτής οδήγησης με την ονομασία Motorsport Simulator που υπόσχεται παρόμοιες συγκινήσεις με την πραγματική οδήγηση.

Οι τσέχοι δημιουργοί του απόλυτου προσομοιωτή σκέφτηκαν τις παραμέτρους που χρειάζεται ο εγκέφαλός μας για να μπερδέψει την προσομοίωση με την πραγματικότητα, τις εφάρμοσαν σε μια σοφιστικέ υλοποίηση και δημιούργησαν τον Motorsport Simulator. Ο Motorsport Simulator, υπόσχεται μια σχεδόν πραγματική εμπειρία σε όποιον οδηγό τον δοκιμάζει και εξασφαλίζει βελτιώση σε όλους τους τομείς καθώς επιδέχεται παραμετροποιήσεις στον τύπο του αυτοκινήτου, στην επιλογή της πίστας ή ακόμα και στην επιλογή του καιρού!

Το μυστικό του Motorsport Simulator, είναι η διαδραστικότητα του σώματος του οδηγού με τα δρώμενα στις τρεις οθόνες που έχει εμπρός του. Ο οδηγός «ζει» πραγματικά το τι συμβαίνει, μέσω των ειδικών γρύλων που δημιουργούν τις απαραίτητες επιταχύνσεις ώστε ο οδηγός να βιώνει τις επιταχύνσεις, τις επιβράδυνσεις ή τις πλευρικές δυνάμεις που ασκούνται στο ειδικό κάθισμα με αποτέλεσμα η εμπειρία να πλησιάζει σε τρομερό βαθμό την πραγματικότητα.

Η εταιρεία αν και έχει έδρα της την Τσεχία δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις high-tech εταιρίες της Σίλικον Βάλεϋ κι αύτο είναι πολύ καλό μάθημα, σε όλους όσοι βρίσκουν δικαιολογίες και δεν δημιουργούν παρόμοιες υλοποιήσεις και στη χώρα μας.

Δείτε το video!

MOTORSPORT SIMULATOR

Best of internet