Και τούμπαρε και κέρδισε! (vid)

Ο ΛΑΟΥΡΕΝΣ ΒΑΝΘΟΡ ΝΙΚΗΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΑ ΣΤΟ ΜΑΚΑΟ

Και τούμπαρε και κέρδισε! (vid)

Και τούμπαρε και κέρδισε! (vid)

Στον αγώνα που έγινε στο Μακάο για το GT World Cup, o Λάουρενς Βάνθορ, παρά το τεράστιο αεροπλανικό του ατύχημα κατάφερε και στέφθηκε νικητής.

Ήταν ένας σύντομος αγώνας πέντε μόλις γύρων. Και απ' αυτούς μέτρησαν μόνο τέσσερις. Ήταν αρκετό όμως για να ανακηρυχτεί νικητής o Λάουρενς Βάνθορ.

Στον τρίτο γύρο έγινε διακοπή του αγώνα, καθώς ο Ρίκυ Κάπο τρακάρισε βίαια καταστρέφοντας τις μπαριέρες και το δίχτυ ασφαλείας στην γνωστή στροφή της «πίστας» του Μακάο, με την ονομασία «Fishermen's Bend». Ο τέταρτος γύρος δεν είχε κάποιο συμβάν και κύλησε ήσυχα με τον Λάουρενς Βάνθορ στην πρώτη θέση. Στο πέμπτο γύρο όμως, ο Έρλ Μπάμπερ πέρασε τον Λάουρενς Βάνθορ δίχως να τον ακουμπήσει αλλά τον ανάγκασε να τοποθετήσει το αυτοκίνητό του σε λάθος σημείο για την επερχόμενη στροφή, με αποτέλεσμα το Audi του Βάνθορ να χάσει την πρόσφυσή του, να χτυπήσει τον τοίχο με βιαιότητα, να απογειωθεί και να προσγειωθεί με την οροφή. Αυτό ήταν. Ο αγώνας διακόπηκε για τα καλά και νικητής ανακυρήχθηκε ο επικεφαλής έναν γύρο πίσω, δηλαδή ο Λάουρενς Βάνθορ, σε έναν αγώνα δίχως προηγούμενο! Δείτε το video!  

FIA GT World Cup 2016. Main Race Macau Grand Prix. Laurens Vanthoor Huge Crash Flip

Best of internet