O Αλόνσο έχει τον σεβασμό του πάντοκ

Γιώργος Βαρίνος
O Αλόνσο έχει τον σεβασμό του πάντοκ
Το επίπεδο απόδοσης του Φερνάντο Αλόνσο κατά την διάρκεια της καριέρας του στη Formula1 θα του επέτρεπε να έχει κερδίσει πέντε η έξι παγκόσμια πρωταθλήματα λέει ο Κάρλος Σάϊνθ Τζούνιορ.

Ο Αλόνσο έχει κερδίσει τους τίτλους του 2005 και 2006 κι έχει τερματίσει δεύτερος τις χρονιές 2010 2012, 2013 όταν ήταν οδηγός στη Ferrari. Ο Κάρλος Σάϊνθ Τζούνιορ λέει πως ο Αλόνσο είναι το είδωλο του, παραδέχεται πως προσπαθεί να μιμιθεί το οδηγικό του στιλ και πιστεύει πως ο συμπατριώτης του θα μπορούσε να έχει κερδίσει περισσότερα πρωταθλήματα αν είχε καλύτερα αυτοκίνητα. «Είναι ως να έχει κερδίσει πέντε ή έξι παγκόσμια πρωταθλήματα. Αυτά που έκανε με τη Ferrari και αυτά που κάνει τώρα με την McLaren λίγοι καταλαβαίνουν. Τα Παγκόσμια πρωταθλήματα είναι απλώς νούμερα. Πρέπει απλώς να είσαι στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Αν ρωτήσετε στο πάντοκ θα σας πούν όλοι πως ο Φερνάντο είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών. Αυτό που μετρά είναι τι κάνεις στην καριέρα σου για να σέβονται όπως έκανε ο Άιρτον Σένα, την απόδοση σου δηλαδή κάθε χρόνο.»

Ο Αλόνσο και ο Κάρλος Σάϊνθ Τζούνιορ, μάχονται συνεχώς μεταξύ τους όλη τη χρονιά. Χάρη στις τελευταίες βελτιώσεις που έφερε η McLaren είναι μπροστά από την Toro Rosso στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!