Βρέξει - χιονίσει, θα είσαι εκεί (video)

Γιώργος Βαρίνος
Βρέξει - χιονίσει, θα είσαι εκεί (video)
Με αριστοτεχνικό τρόπο, η Mercedes μας δείχνει το πως τα μοντέλα της με την προηγμένη τετρακίνηση 4Matic, μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι θα γινόταν αν δεν πήγαινες σε ένα εξαιρετικά σημαντικό ραντεβού; Ή, ακόμα χειρότερα στο πρώτο σου ραντεβού; Αν όχι, το έκανε για εσένα η Mercedes, μέσα από ένα υπέροχο διαφημιστικό φιλμ για τις τετρακίνητες εκδόσεις των μοντέλων της.

Ειδικά σε περιοχές όπου οι καιρικές συνθήκες είναι αντίξοες, η μετακινήσεις μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνες με ένα συμβατικό αυτοκίνητο. Ακόμα και αδύνατες. Όταν όλοι οι άλλοι κλείνονται αναγκαστικά στα σπίτια τους, ο κάτοχος μιας τετρακίνητης Mercedes μπορεί να συνεχίσει κανονικά τη ζωή του.

Αυτό είναι το μήνυμα που φέρνει το «Snow Date», όπως ονομάζεται η νέα διαφήμιση για την τετρακίνηση 4Matic της Mercedes στις ΗΠΑ. Υποβλητικό περιβάλλον, ακραίες καιρικές συνθήκες αλλά και η απόλυτη ανάγκη να μη χαθεί μια συνάντηση, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την πλοκή.

Δείτε όμως το video και θα διαπιστώσετε πως ακόμα και μια διαφήμιση μπορεί, αν είναι έξυπνη και προσεγμένη, να αγγίζει την τέχνη. Και ταυτόχρονα, τα συναισθήματα κάθε... ευκατάστατου γονιού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!