Πώς ψήνεις 1.500 ίππους στην Κοιλάδα του Θανάτου; (video)

Πώς ψήνεις 1.500 ίππους στην Κοιλάδα του Θανάτου; (video)

Από πραγματικά βασανιστήρια πέρασε η Bugatti Chiron, πριν βγει στην παραγωγή, αφού δοκιμάστηκε σε θερμοκρασίες...φούρνου στη Νεβάδα και σε άλλες ερήμους!

Πώς ψήνεις 1.500 ίππους στην Κοιλάδα του Θανάτου; (video)

Είναι απολύτως λογικό, ότι ένα αυτοκίνητο που κοστίζει δυόμισι εκατομμύρια ευρώ, δοκιμάζεται όσο κανένα άλλο, πριν ξεκινήσει η παραγωγή του. Αυτό συνέβη με την Bugatti Chiron, η οποία βασανίστηκε –μεταξύ άλλων- επί ένα μήνα στην περιβόητη Κοιλάδα του Θανάτου στη Νεβάδα των ΗΠΑ.
Τέσσερα τέτοια μοντέλα δοκιμάστηκαν κάτω από σκληρές συνθήκες και σε θερμοκρασίες έως 51,5 βαθμών Κελσίου, για να αξιολογηθεί η ποιότητα κατασκευή τους και η αντοχή τους σε ακραίες καταστάσεις. Οι Bugatti Chiron διάνυσαν στη Νεβάδα περίπου 35.000 χιλιόμετρα, ενώ πραγματοποίησαν δοκιμές και σε άλλες ερήμους, όπως επίσης και σε περιοχές του αρκτικού κύκλου με πολικές θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.
Όλα αυτά γίνονται βέβαια προληπτικά, καθώς θεωρείται μάλλον απίθανο, να εμφανιστούν ποτέ Bugatti Chiron σε τέτοιες περιοχές. Ακόμη όμως και έτσι, πρέπει να είναι σίγουροι οι ιδιοκτήτες τους, ότι έχουν επενδύσει μία περιουσία σε αυτοκίνητα κορυφαίας ποιότητας και προδιαγραφών παντός καιρού!

Bugatti Chiron Hot Weather Testing Summer 2016 #MakingTheChiron

Best of internet