Τώρα μπορείτε να ξεχάσετε το Top Gear (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Τώρα μπορείτε να ξεχάσετε το Top Gear (video)
Η μετάδοση του πρώτου επεισοδίου του The Grand Tour, επιβεβαίωσε τις προσδοκίες για τη δημιουργία μιας επικής εκπομπής από τους Κλάρκσον, Μέι και Χάμοντ.

Κριτικές που θα ζήλευε και παραγωγή του Χόλιγουντ προορισμένη για Όσκαρ συγκέντρωσε η εναρκτήρια εκπομπή του The Grand Tour, του σόου στο Amazon Prime που έφερε ξανά στις οθόνες το υπέροχο τρίδυμο των Κλάρκσον, Μέι και Χάμοντ.

Κριτικοί τηλεόρασης των μεγαλύτερων εφημερίδων της Μεγάλης Βρετανίας, όπως του Guardian, της Telegraph και της Sun, έπλεξαν το εγκώμιο των παρουσιαστών και της παραγωγής. Στην Telegraph έγραψαν: «Tώρα, το BBC πρέπει σοβαρά να σκεφτεί πως είναι δυνατόν ο Matt LeBlanc και οποιοσδήποτε άλλος τον πλαισιώσει την επόμενη χρονιά, να ανταγωνιστούν το The Grand Tour».

Ακόμα και το ίδιο το BBC, στον επίσημο ιστότοπό του, δεν ήταν δυνατόν να μην παρουσιάσει αναλυτικά την εξαιρετικά θετική αποδοχή του αντίπαλου σόου.

Σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τους κριτικούς, διθυραμβικές ήταν οι αναφορές και χιλιάδων θεατών του The Grand Tour στα social media. «Μπράβο στην Amazon και στο Grand Tour. Δυστυχώς θα πρέπει να αναγνωρίσω ότι αυτό ήταν το έσχατο καρφί που σφράγισε το φέρετρο του Top Gear» ήταν ένα εύστοχο σχόλιο. Άλλος θεατής αναφέρει πως «To The Grand Tour είναι εξωπραγματικό. Κάνει το BBC να φαίνεται σαν μικρό παιδί, που “τραβάει” το Top Gear με την οικογενειακή κάμερα».

Μετά από αυτό τον καταιγισμό θετικών σχολίων και κριτικών, ο Κλάρκσον έστειλε ένα tweet με την εξής φράση: «Επιτέλους ανακουφισμένος και ευγνώμων. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσοι έστειλαν μηνύματα».

Για να έχετε μια άποψη ωστόσο σχετικά με την επικών διαστάσεων παραγωγή του Grand Tour, πολύ χρήσιμο είναι το επίσημο teaser video της εκπομπής που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!