Θέλουν θέαμα και στο Άμπου Ντάμπι

Νίκος Τσιώκος
Θέλουν θέαμα και στο Άμπου Ντάμπι
Στο Άμπου Ντάμπι φαίνεται πως... ζήλεψαν τη Βραζιλία και θέλουν να δουν έναν θεαματικό αγώνα, με δεδομένο ότι αυτός θα κρίνει και τον φετινό πρωταθλητή της Formula1.

Η βροχή στη Βραζιλία και οι μάχες σε βρεγμένη πίστα έκαναν τον αγώνα στο Ιντερλάγκος έναν από τους πιο συναρπαστικούς της φετινής σεζόν. Στο Άμπου Ντάμπι, λοιπόν, φαίνεται πως... ζήλεψαν και θέλουν να ολοκληρωθεί η σεζόν με ανάλογο θέαμα.

Άλλωστε, ενδιαφέρον θα υπάρχει, με δεδομένο ότι θα κριθεί ο τίτλος στη Γιας Μαρίνα, με τους Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ να δίνουν μάχη για τη νίκη και το βάθρο, αντίστοιχα. Γι' αυτό και ο Αλ Τάρεκ Αλ Αμέρι πιστεύει ότι θα είναι μία αναμέτρηση, την οποία θα έχουμε να θυμόμαστε.

«Το πρωτάθλημα είναι στο τέλος του και ελπίζαμε οι οδηγοί να άφηναν και μερική δουλειά για τον αγώνα στο Άμπου Ντάμπι, όπως κι έγινε, κάτι που είναι ωραίο. Για μας έχει να κάνει λιγότερο με το ποιος θέλουμε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και περισσότερο με το να εξασφαλίσουμε ότι το Άμπου Ντάμπι θα προσφέρει στους οπαδούς τον κάτοχο του τίτλου.

Τη φετινή χρονιά έχουμε δει εκπληκτικές μάχες στην πίστα και δεν περιμένω κάτι λιγότερο το επόμενο Σαββατοκύριακο. Πάντα είναι συναρπαστικό ο κάτοχος του τίτλου να κρίνεται στον τελευταίο αγώνα και δεν έχω αμφιβολία ότι θα είναι μία αναμέτρηση που θα τη θυμόμαστε», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του σιρκουί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!