Πάει νύχτα στο Λας Βέγκας η Formula1;

Πάει νύχτα στο Λας Βέγκας η Formula1;

Το ενδεχόμενο διεξαγωγής νυχτερινού αγώνα στο Λας Βέγκας στο μέλλον τσεκάρουν οι νέοι ιδιοκτήτες της Formula1.

Πάει νύχτα στο Λας Βέγκας η Formula1;

Σε αμερικανικά χέρια περνάει σιγά-σιγά η Formula1 και, όπως είναι λογικό, δεν αποκλείεται να δούμε περαιτέρω δράση στις ΗΠΑ. Ήδη, διεξάγεται εκεί ένα Γκραν Πρι, στο Όστιν, όμως η Liberty Media, η οποία αναμένεται να ολοκληρώσει την ανάληψη των ηνίων στις αρχές του 2017, έχει σκοπό να φέρει ένα ακόμα.

Όπως αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γκρεγκ Μαφέι, στο πρακτορείο Reuters, οι Αμερικανοί τσεκάρουν το ενδεχόμενο διεξαγωγής αγώνα στη Μέκκα του τζόγου, το Λας Βέγκας. «Υπάρχει γενικό ενδιαφέρον, αν αυξήσεις τον αριθμό των αγώνων. Η FIA, οι ομάδες κι εμείς βγάζουμε λεφτά.

Προφανώς, υπάρχει ένα όριο, όμως πιστεύω ότι μπορούμε να περιμένουμε αύξηση του αριθμού των αγώνων σε ήπιο βαθμό. Μου αρέσει ιδιαίτερα η ιδέα ενός νυχτερινό αγώνα στο Λας Βέγκας», ήταν τα λόγια του.

Βέβαια, σκοπός είναι να προστεθεί ένας ακόμα αγώνας στο καλεντάρι και όχι να αντικαταστήσει κάποιον άλλον στο καλεντάρι. Κάτι που θα σημαίνει 22 GP σε μία σεζόν και ότι θα έχει ενδιαφέρον η άποψη των ομάδων, αφού ήδη θεωρούνται πάρα πολλοί οι 21 αγώνες.

Best of internet