Πετάει – πετάει ο… Φερστάπεν (video)

Πετάει – πετάει ο… Φερστάπεν (video)

Πετάει – πετάει ο… Φερστάπεν (video)

Τα απίστευτα που έκανε ο πιτσιρικάς Ολλανδός της Red Bull στον αγώνα της Βραζιλίας, θα μείνουν στην ιστορία της F1. Και μπορείτε να τα δείτε όλα σε αυτό το video. 

Οποιοσδήποτε γνωρίζει έστω και λίγα βασικά δεδομένα οδήγησης στην πίστα, δεν είναι δυνατόν να μην ανέβασε 150 παλμούς με τα απίστευτα πράγματα που έκανε ο Φερστάπεν στο Γκραν Πρι της Βραζιλίας.

Πέρα από το αριστουργηματικό «σώσιμο» στον 38ο γύρο του αγώνα κυνηγώντας την πρώτη θέση και τον Χάμιλτον, στην κυριολεξία αλώνιζε μέσα στην πίστα σαν να  ήταν μόνος του. Οι εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες που είχε δημιουργήσει η καταρρακτώδης βροχή ανέδειξαν την τεράστια κλάση του μόλις 19 ετών Ολλανδού πιλότου. Ο οποίος, όπως θα δείτε ξεκάθαρα στο παρακάτω video, περνούσε τους πάντες από όπου και όποτε ήθελε.

Το γιατί δεν νίκησε με τέτοια παροιμιώδη οδήγηση, ήταν θέμα της αλλοπρόσαλλης στρατηγικής των pit stop της Red Bull. Αυτό όμως δεν είναι το θέμα μας. Δείτε το video και θα καταλάβετε όχι μόνο το λόγο που ο «μικρός» ανακηρύχτηκε οδηγός της ημέρας στον αγώνα, μα και γιατί στο μέλλον θα μας απασχολεί, με την καλή έννοια, όλο και περισσότερο. 

Max Verstappen All Overtakes Brazil 2016 F1 {1080p 60fps}

Best of internet