Eλικόπτερo ή αεροπλάνο

Γιώργος Βαρίνος
Eλικόπτερo ή αεροπλάνο
Το ΤRIFAN 600 επαναπροσδιορίζει τα όρια μεταξύ αεροπλάνου και ελικόπτερου γεφυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο, μόνο τα πλεονεκτήματα των δύο αυτών τεχνολογιών.

Η επανάσταση στις προσωπικές μετακινήσεις βρίσκει τον καλύτερο εκφραστή της στο ΤRIFAN 600 της XTI Αircrafts. Το ΤRIFAN 600, είναι ένα μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος με χωρητικότητα πέντε ατόμων συν τον πιλότο. Η μέγιστη ταχύτητα του αεροσκάφους είναι 340 Knots σε ύψος 35.000 χιλιάδων ποδών με αυτονομία 1500 ναυτικών μιλίων. Το αεροσκάφος έχει επαναστατική σχεδίαση και είναι φυσικά κατασκευασμένο από συνθετικά υλικά. Διαθέτει δύο jet κινητήρες που δίνουν κίνηση σε τρεις ξεχωριστούς έλικες τύπου dutted fun. Οι δύο που είναι τοποθετημένοι στα φτερά κινούνται προς τον εγκάρσιο άξονα του αεροσκάφους και ο τρίτος που είναι τοποθετημένος στο εσωτερικό της ατράκτου είναι σταθερά τοποθετημένος παρέχοντας κάθετη ώση στη φάση απογείωσης.

Το αεροσκάφος απογειώνεται κάθετα, όπως ένα ελικόπτερο δηλαδή και μπορεί να συνεχίσει την πορεία του σαν ένα αεροσκάφος. Σε αυτή τη περίπτωση ο έλικας της ατράκτου καλύπτεται από ένα ειδικό αεροδυναμικό κάλυμμα ενώ οι έλικες των φτερών παίρνουν την γνωστή τους θέση.

Το ΤRIFAN 600 εξασφαλίζει τρία σε ένα λύση, συνδυάζοντας πολυτελές εσωτερικό, μεγάλη ασφάλεια και μεγάλη αυτονομία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!