Κέρδισε τις Δοκιμές Ελαστικών η Goodyear

Νίκος Τσιώκος
Κέρδισε τις Δοκιμές Ελαστικών η Goodyear
Τον τιμητικό τίτλο των Δοκιμών Ελαστικών Auto Express κέρδισε η Goodyear για τα Vector 4Seasons Gen-2.

Την τιμητική της είχε η Goodyear, καθώς κέρδισε τον τίτλο των Δοκιμών Ελαστικών Auto Express για τα ελαστικά Vector 4Season Gen-2, με τα οποία συμμετείχε στις εν λόγω δοκιμές. «Απαιτείται ισορροπημένη επίδοση σε όλες τις επιμέρους δοκιμές για να στεφθεί ο νικητής και αυτό ακριβώς πέτυχε η Goodyear εν προκειμένω.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό το προϊόν είναι της σχολής των χειμερινών ελαστικών με σχεδιασμό παντός καιρού, αλλά επιτυγχάνει αρκετά στις δοκιμές σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα, ώστε να παίρνει τη συνολική νίκη», δήλωσε ο Κιμ Άνταμς, ο οποίος δοκίμασε τα ελαστικά για λογαριασμό του Auto Express.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Goodyear

Η Goodyear κερδίζει τον τιμητικό τίτλο των Δοκιμών Ελαστικών Auto Express

Τα Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 δείχνουν την συνολική εντυπωσιακή τους επίδοση στις τελευταίες δοκιμές παντός καιρού που πραγματοποίησε το Αγγλικό περιοδικό ‘Auto Express’.

Στις 9 Νοεμβρίου, το Αγγλικό περιοδικό ‘Auto Express’ δημοσίευσε τα αποτελέσματα της δεύτερης δοκιμής παντός καιρού. Σε αυτή τη σημαντική δοκιμή, η Goodyear στέφθηκε νικήτρια για μία ακόμη φορά με τα ελαστικά Vector 4Seasons Gen-2.

Το Vector 4Seasons Gen-2 είχαν σκληρό ανταγωνισμό από τα Michelin CrossClimate και τα Nokian Weatherproof, μεταξύ άλλων. Το Auto Express δοκίμασε τα ελαστικά σε μία σειρά παραμέτρων όπως σε βρεγμένο, στεγνό και χιονισμένο οδόστρωμα καθώς και αναφορικά με την αντίσταση κύλισης και τον θόρυβο στην καμπίνα του οχήματος, με τα ελαστικά της Goodyear να έχουν συνολικά υψηλότερη απόδοση.

Το ελαστικό είχε εξαιρετική επίδοση στις ακόλουθες κατηγορίες: φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα (1ο), συμπεριφορά σε χιόνι (1ο) και θόρυβος στην καμπίνα (1ο) καθώς και στο φρενάρισμα σε χιόνι (2ο) και αντίσταση κύλισης (2ο). Η Goodyear διέπρεψε σε υγρές συνθήκες σταματώντας 2 μ. πριν το ελαστικό της Nokian που κατετάγη στη 2η θέση στη δοκιμή φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Ο Kim Adams, που δοκίμασε τα ελαστικά για λογαριασμό Auto Express ανέφερε "Απαιτείται ισορροπημένη επίδοση σε όλες τις επιμέρους δοκιμές για να στεφθεί ο νικητής, και αυτό ακριβώς πέτυχε Goodyear εν προκειμένω. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό το προϊόν είναι της σχολής των χειμερινών ελαστικών με σχεδιασμό παντός καιρού, αλλά επιτυγχάνει αρκετά στις δοκιμές σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα ώστε να παίρνει τη συνολική νίκη.“

Ο Kim κλείνει την αναφορά του με την ακόλουθη ετυμηγορία σχετικά με τα Vector 4Seasons Gen-2 "Ένα παντός καιρού που είναι πραγματικά ασφαλές σε βροχή και χιόνι. “

Ο Martijn de Jonge, Brand Director Consumer PBU EMEA της Goodyear δήλωσε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που λάβαμε αυτή τη διάκριση μία ακόμη φορά. Είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό να βλέπουμε ότι τα αποτελέσματα αυτών των δοκιμών επιβεβαιώνουν την επίδοση του νεότερου μέλους της οικογένειας των Goodyear Vector 4Seasons.

Η Goodyear έχει δεσμευτεί να παρέχει εξαιρετική επίδοση σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ειδικά στις πιο δύσκολες όπως το υγρό, παγωμένο και χιονισμένο οδόστρωμα. Τα αποτελέσματα αυτών των δοκιμών ενισχύουν την ηγετική θέση που κατέχουμε εδώ και 30 χρόνια στην κατηγορία Παντός Καιρού, δίνοντας στις οικογένειες σιγουριά όταν βρίσκονται στο τιμόνι.”

Σχετικά με τη Goodyear

Η Goodyear είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες ελαστικών παγκοσμίως. Απασχολεί περίπου 66.000 άτομα και κατασκευάζει τα προϊόντα της σε 49 εγκαταστάσεις σε 22 χώρες σε όλο τον κόσμο. Έχει δύο Κέντρα Καινοτομίας στο Akron του Ohio και στην Colmar-Berg στο Λουξεμβούργο όπου αναπτύσσονται προϊόντα τεχνολογίας αιχμής και υπηρεσίες που θέτουν τα πρότυπα τεχνολογίας και επιδόσεων για τη βιομηχανία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Goodyear και τα προϊόντα της επισκεφθείτε τη σελίδα: http://news.goodyear.eu

Ακολουθήστε την Goodyear στο Twitter @Goodyearpress και συνδεθείτε με την ομάδα μας ThinkGoodMobility στο LinkedIn. Όλο το έντυπο υλικό είναι διαθέσιμο και μπορείτε να το κατεβάσετε στο news.goodyear.eu.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!