Έτοιμη για έντονες συγκινήσεις η Vanquish S (pics)

Έτοιμη για έντονες συγκινήσεις η Vanquish S (pics)

Η Aston Martin έκανε τροποποιήσεις και αναβαθμίσεις στη νέα Vanquish S, η οποία υπόσχεται πιο έντονες συγκινήσεις και μεγαλύτερη απόδοση.

Έτοιμη για έντονες συγκινήσεις η Vanquish S (pics)

Έτοιμη να προσφέρει ακόμα πιο έντονες συγκινήσεις και μεγαλύτερη απόδοση είναι η νέα Vanquish S, την οποία παρουσίασε η Aston Martin, που προχώρησε σε πολλές τροποποιήσεις και αναβαθμίσεις. Έτσι, ο ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας των 5.9 λίτρων... ανέβηκε στους 592 ίππους από τους 568 που είχε η απλή Vanquish.

Η επιπλέον ισχύς προέρχεται από το ανανεωμένο σύστημα εισαγωγής αέρα (air intake system), ενώ η βρετανική μάρκα έχει αλλάξει και τη διαμέτρηση του Touchtronic III κιβωτίου ταχυτήτων 8 σχέσεων για πιο γρήγορες αλλαγές στο... κατέβασμα των ταχυτήτων. Επίσης, οι μηχανικές τροποποιήσεις περιλαμβάνουν νέο σύστημα εξάτμισης με τέσσερις σωλήνες, νέες αναρτήσεις, ενώ η Vanquish S έχει και νέο αεροδυναμικό πακέτο.

Μάλιστα, από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι ο νέος πίσω διαχύτης, που βοηθάει ώστε το όχημα να είναι πιο σταθερό. Στο εσωτερικό του παρατηρείται δέρμα με φόδρα, το οποίο έχει κατασκευάσει εταιρεία από τη Σκωτία, όπως και τα κεντήματα στα προσκέφαλα. «Από τη στιγμή που παρουσιάστηκε η αυθεντική Vanquish, έγινε μία μοντέρνα εικόνα.

Προώθησε την Aston Martin από μία περιοχή με αυτοκίνητα φτιαγμένα στο χέρι σε μία όπου η δεξιοτεχνία και η τεχνολογία συνδυάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα νέο είδος ενός υπέροχου βρετανικού GT. Στη δεύτερη γενιά της η Vanquish διατήρησε αυτό το μομέντουμ με τεράστιες μηχανικές προόδους. Τώρα η Vanquish S πάει τα πράγματα ένα βήμα πιο πέρα για να ξεχωρίζει από την DB11.

Ένα θεαματικό μηχάνημα από κάθε πλευρά, η Vanquish S είναι μία μεγαλοπρεπής προσθήκη στη σειρά μας», είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Aston Martin, Άντι Πάλμερ. Τέλος, να σημειώσουμε ότι η Vanquish S θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, Coupe και Volante, με τις παραγγελίες να ξεκινούν τον επόμενο μήνα και την τιμή εκκίνησης να είναι 294950 δολάρια (273990 ευρώ) στις ΗΠΑ.

Best of internet