Εκτελεστική επιτροπή και ψάξιμο στη McLaren

Νίκος Τσιώκος
Εκτελεστική επιτροπή και ψάξιμο στη McLaren
Μία εκτελεστική επιτροπή αποτελούμενη από την πλειοψηφία των μετόχων θα... τρέξει τη McLaren μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ρον Ντένις. Υποψήφιος ο Ζακ Μπράουν, ακούστηκε ο Ρος Μπρον.

Ο Ρον Ντένις αποτελεί παρελθόν από το McLaren Technology Group και στο Γουόκινγκ αναζητούν τον αντικαταστάτη του. Αυτός, βέβαια, δεν έχει βρεθεί ακόμα, όμως μέχρι να γίνει αυτό η βρετανική ομάδα θα διευθύνεται από μία εκτελεστική επιτροπή.

Αυτή, βέβαια, θα είναι προσωρινή και θα αποτελείται από την πλειοψηφία των μετόχων, όπως ενημέρωσε η εταιρεία. «Το McLaren Technology Group ψάχνει τώρα για νέο διευθύνοντα σύμβουλο.

Μέχρι να γίνει συνάντηση η εταιρεία θα διευθύνεται από μία προσωρινή εκτελεστική επιτροπή αποτελούμενη από την πλειοψηφία των μετόχων σε κοντινή συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο και τη ανώτερα διοικητικά στελέχη», ανέφερε η ανακοίνωση των Βρετανών.

Όσο για το ποιος θα πάρει τη θέση του Ντένις, υποψήφιος είναι ο Αμερικανός επιχειρηματίας, Ζακ Μπράουν, ο οποίος δεν έχει ξεκαθαρίσει τα πλάνα του, ενώ το όνομά του έχει ακουστεί για να αναλάβει ρόλο στη Liberty Media, που έχει ξεκινήσει την αγορά των εμπορικών δικαιωμάτων της Formula1.

Από εκεί και πέρα, έχει... παίξει και του Ρος Μπρον, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σκοπό να δουλέψει ξανά για ομάδα της Formula1. Έτσι, φαίνεται πως θα έχει πολλά... επεισόδια αυτό το σίριαλ, ενώ απομένει να δούμε πώς θα επηρεάσει η αποχώρηση του Ντένις τη McLaren, η οποία προσπαθεί να επανέλθει στις επιτυχίες στη νέα συνεργασία της με τη Honda.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!